Gelmeyi çok isterdim ama akşam konserim var belki 1-2 saatliğine olsun gelebilirim
Gelmeyi çok isterdim ama akşam konserim var belki 1-2 saatliğine olsun gelebilirim
Hayırdır Serkan ne konseri.Bizde gelelim diyeceğiz amaaa...Malum toplantımız var
Türkya 1,5 saatliğinede olsa güzel bir gezinme oldu.Gayet iyide oldu.Sabah sabah iyi geldi.Arabayı bulsaydım daha erken gelirdim ama malum 20 dak.arabayı aramakla geçti zamanım.CAŞ Shell benzin istasyonuna gittim mi kahve içmeden gitmezdim.Neyse bir daha ki sefere artık...Artık 8 Mart'a diyelim..Fotoğraflar içinde ellerine sağlık.8'ci fotoğrafta da görüldüğü gibi hız sınırına riayet ederek gidiyoruz.Ve ayrıca diyorum ki Türkay niye geriden geliyor diye.Meğerse koç foto çekmekle meşgulmüş...
Aslında bu Ankara buluşması 06 plakadan çok dışardan olacak sanırım benim araba 05 plaka Türkay'ın 35 başka yabancı plaka varmı acaba?
Aslında bu Ankara buluşması 06 plakadan çok dışardan olacak sanırım benim araba 05 plaka Türkay'ın 35 başka yabancı plaka varmı acaba? 
05 mi amasyamı ? hemşerimiyiz yoksa
vallahi ben Amasya'da yaşıyorum şimdilik ama 9 yıldır burdayım

hemşeri sayılırız

Türkay'cım resimdeki yer ostimin girişi değil mi?
Hayırdır Serkan ne konseri.Bizde gelelim diyeceğiz amaaa...Malum toplantımız var
Klasik müzik konseri fagot çalıyorum da ben:) eğer gelmek isteyen olursa bilkent üniversitesi konservatuvarında olucak.Konsere değilde başka bi zaman çaldığım bi yere gelmek isterseniz haftanın 3 günü(salı,cuma,cumartesi) Gop tarafında just'inn diye bir yerde çalıyorum.Onun dışında haftanın 4 günü de atakulenin kulesinde çalıyorum:)(pazartesi,salı,çarşamba,cuma).Konuyu dağıttım ya:)
bende geliyorum 1-2 saat durabilicem en fazla ama geliyorum.
bekleriz serkan

bilkentte senfoni orkestrasında mı çalcaksın?
Türkay'cım resimdeki yer ostimin girişi değil mi?
şaşmaz sanayi abi orası
yok senfoni konseri değil fagotcuların konseri.sadece fagotlar olucak:)
buluşmada sticker işi de olsa süper olur aslında.
yok senfoni konseri değil fagotcuların konseri.sadece fagotlar olucak:)
ben de bilkentte okuyorum da, buluşma sonrası kalkıp gelebilirim izlemeye

buluşmaya yetiştirmeye çalışıyor yönetim stikerları
Arkadaşlar artık benimde bir meslektaşım var artık.Ne mutlu bana.Serkan bende müzisyen-yorumcuyum.
Bekir plakanın önemi varmı sence.Ben arabasız bile katılabilirim.Araba satıldı satılacak.Belki tabana kuvvet diyeceğim...
Bu arda arkadaşlar bu konuyu hatırlatmakta da yarar var gibi görüyorum.Göksu Parkı seçmemizin diğer bir amacıda mangalda olacak.Be sebeple herkes gelirken yanında yiyeceği et ürününü (balık,tavuk,kırmızı et yada sucuk) getirirse güzel bir ziyafet olacak diye düşünüyorum.Örnek adam başı herkes kendine yarım kilo et getirse ekmek falan...Zaten kocaman mangal var parkta,güzel keyifli bir gün geçiririz.Zaten İstanbulun 18 Ocaktaki organizasyonunu kıskandım.Güzel bir şey olsun istiyorum.
özcan abi bu sefer kıskanılacak organizasyon ankarada olacak

bir de yarım kilo et demişsin abi ne yaptın yaa

o kadar eti kim yicek yazık günah
O kadar eti kim yiyecek.Cevabını aynaya bakarsan,ayna sana kim olduğunu söyler.Yarım kilo nedir be Türkay.İki tavuk butu zaten yarım kilo kadar anca gelir...Ama madem itirazın var,sen 2 kg getirirsin

Ayrıca Kemal abimi çok kısa,yoksa sen yanında durduğun içinmi kısa görünüyor çözemedim.Listeyide bir güncelleyelim.
01-Adil ULUTAŞ
(arayıp bilgi vereceğim)02-Ali YILDIRIM
(listeye yazdım ama bir sürpriz olmazsa??)03-Alper SINAV
04-Bekir ARTIRAN
05-Burak usta (AE90 yada BMW 3.20 Cabrio)
İşi çıkmazsa gelecek06-Erhan BARMAN
07-Gökhan GÖNÜL
08-İsmail AKTAŞ
09-Özcan MUSAOĞLU
+1 (Emre GÜRÇAY Volvo C70)10-Sadık usta (muhtemelen Burak usta ile gelir)
İşi çıkmazsa gelecek11-Serdar TAŞDEMİR
12-Türkya SARIKAYA
+213-Umut ÇELİKEL
14-Zafer KOCABAŞ
O kadar eti kim yiyecek.Cevabını aynaya bakarsan,ayna sana kim olduğunu söyler.Yarım kilo nedir be Türkay.İki tavuk butu zaten yarım kilo kadar anca gelir...Ama madem itirazın var,sen 2 kg getirirsin
Ayrıca Kemal abimi çok kısa,yoksa sen yanında durduğun içinmi kısa görünüyor çözemedim.
gözümde çok büyüttüm ben yarım kiloyu yahu, ben 1 kilo da yerim iki kilo da

abi fotoğrafa bakınca şaşırdım ben de, ben çok uzun çıkmışım kemal usta çok kısa çıkmış, gerçi ben 1.90ım sorun kemal abide değil

şaşmaz nerde Türkay? 
şey böyle gidiyorsun istanbul yolundan

ostim girişini geçiyorsun, biraz daha gidiyorsun ondan sonra tabela çıkıyor sanayi sitesi diye, yaa

ordan ostime gidiliyor mu ya

ben ostime hiç istanbul yolu üstünden gitedim
Türkay sen Şaşmaz için sola döndün ya gelirken.Sola değil sağa dönersen başkent sanayi sitesinin içinden Ostime geçebiliyorsun.Amaaa Batıkente dikkat.Çok karmaşık bir yer.İlk giden biri için labirent gibi bir yer...ANtares teki işimiz bitti.Şu aralar biraz boş gibi görünüyorum.Takılırız bir yerlere,gider yaparız bişeyler..
Türkay sen Şaşmaz için sola döndün ya gelirken.Sola değil sağa dönersen başkent sanayi sitesinin içinden Ostime geçebiliyorsun.Amaaa Batıkente dikkat.Çok karmaşık bir yer.İlk giden biri için labirent gibi bir yer...ANtares teki işimiz bitti.Şu aralar biraz boş gibi görünüyorum.Takılırız bir yerlere,gider yaparız bişeyler..
ivedikte çok zorlanmıştım ben, şaşmaz kolay, gitmek de içi de her şekilde kolay, ivedik zor geldi bana