Gönderen Konu: 8 Mart TCT Ankara Buluşması  (Okunma sayısı 15024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 8 Mart TCT Ankara Buluşması
« Yanıtla #20 : Şubat 28, 2009, 13:10:33 »
bugün özcan abiyle küçük bir ön buluşma yaptık, şaşmaz sanayide özel bir servise gittik, artık bildiğim bir servis var :) işte buluşma fotoğrafları ;

buluşma güzel birşey yaa, resim çekip bu siteye koymak, paylaşmak..bir de siteden sürekli konuştuğum bir insanla yüzyüze tanışmak muhabbet etmek ayrı güzel birşey, özcan abiyle tanışmanızı tavsiye ediyorum hepinize, buluşmaya gelmeyenler özcan abinin muhabbetini kaçırmış olcak, yazık olcak :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 28, 2009, 13:10:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • tosun
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Şubat 28, 2009, 14:32:16 »
Gelmeyi çok isterdim ama akşam konserim var belki 1-2 saatliğine olsun gelebilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 28, 2009, 20:18:36 »
Gelmeyi çok isterdim ama akşam konserim var belki 1-2 saatliğine olsun gelebilirim
   Hayırdır Serkan ne konseri.Bizde gelelim diyeceğiz amaaa...Malum toplantımız var
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Şubat 28, 2009, 20:21:29 »
 Türkya 1,5 saatliğinede olsa güzel bir gezinme oldu.Gayet iyide oldu.Sabah sabah iyi geldi.Arabayı bulsaydım daha erken gelirdim ama malum 20 dak.arabayı aramakla geçti zamanım.CAŞ Shell benzin istasyonuna gittim mi kahve içmeden gitmezdim.Neyse bir daha ki sefere artık...Artık 8 Mart'a diyelim..Fotoğraflar içinde ellerine sağlık.8'ci fotoğrafta da görüldüğü gibi hız sınırına riayet ederek gidiyoruz.Ve ayrıca diyorum ki Türkay niye geriden geliyor diye.Meğerse koç foto çekmekle meşgulmüş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 28, 2009, 23:01:03 »
Aslında bu Ankara buluşması 06 plakadan çok dışardan olacak sanırım benim araba 05 plaka Türkay'ın 35 başka yabancı plaka varmı acaba? :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 01, 2009, 00:13:44 »
Aslında bu Ankara buluşması 06 plakadan çok dışardan olacak sanırım benim araba 05 plaka Türkay'ın 35 başka yabancı plaka varmı acaba? :)
05 mi amasyamı ? hemşerimiyiz yoksa
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 01, 2009, 09:27:19 »
vallahi ben Amasya'da yaşıyorum şimdilik ama 9 yıldır burdayım :) hemşeri sayılırız :D Türkay'cım resimdeki yer ostimin girişi değil mi?
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • tosun
« Yanıtla #27 : Mart 01, 2009, 11:42:55 »
   Hayırdır Serkan ne konseri.Bizde gelelim diyeceğiz amaaa...Malum toplantımız var
Klasik müzik konseri fagot çalıyorum da ben:) eğer gelmek isteyen olursa bilkent üniversitesi konservatuvarında olucak.Konsere değilde başka bi zaman çaldığım bi yere gelmek isterseniz haftanın 3 günü(salı,cuma,cumartesi) Gop tarafında just'inn diye bir yerde çalıyorum.Onun dışında haftanın 4 günü de atakulenin kulesinde çalıyorum:)(pazartesi,salı,çarşamba,cuma).Konuyu dağıttım ya:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • tosun
« Yanıtla #28 : Mart 01, 2009, 11:49:53 »
bende geliyorum 1-2 saat durabilicem en fazla ama geliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Mart 01, 2009, 12:53:59 »
bekleriz serkan :) bilkentte senfoni orkestrasında mı çalcaksın?

Türkay'cım resimdeki yer ostimin girişi değil mi?
şaşmaz sanayi abi orası ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • tosun
« Yanıtla #30 : Mart 01, 2009, 13:30:17 »
yok senfoni konseri değil fagotcuların konseri.sadece fagotlar olucak:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • tosun
« Yanıtla #31 : Mart 01, 2009, 13:32:24 »
buluşmada sticker işi de olsa süper olur aslında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Mart 01, 2009, 14:06:18 »
yok senfoni konseri değil fagotcuların konseri.sadece fagotlar olucak:)
ben de bilkentte okuyorum da, buluşma sonrası kalkıp gelebilirim izlemeye ;) buluşmaya yetiştirmeye çalışıyor yönetim stikerları ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Mart 01, 2009, 16:22:24 »
   Arkadaşlar artık benimde bir meslektaşım var artık.Ne mutlu bana.Serkan bende müzisyen-yorumcuyum.
   Bekir plakanın önemi varmı sence.Ben arabasız bile katılabilirim.Araba satıldı satılacak.Belki tabana kuvvet diyeceğim...

Bu arda arkadaşlar bu konuyu hatırlatmakta da yarar var gibi görüyorum.Göksu Parkı seçmemizin diğer bir amacıda mangalda olacak.Be sebeple herkes gelirken yanında yiyeceği et ürününü (balık,tavuk,kırmızı et yada sucuk) getirirse güzel bir ziyafet olacak diye düşünüyorum.Örnek adam başı herkes kendine yarım kilo et getirse ekmek falan...Zaten kocaman mangal var parkta,güzel keyifli bir gün geçiririz.Zaten İstanbulun 18 Ocaktaki organizasyonunu kıskandım.Güzel bir şey olsun istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Mart 01, 2009, 17:16:09 »
özcan abi bu sefer kıskanılacak organizasyon ankarada olacak ;) bir de yarım kilo et demişsin abi ne yaptın yaa :) o kadar eti kim yicek yazık günah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Mart 01, 2009, 17:38:11 »
 O kadar eti kim yiyecek.Cevabını aynaya bakarsan,ayna sana kim olduğunu söyler.Yarım kilo nedir be Türkay.İki tavuk butu zaten yarım kilo kadar anca gelir...Ama madem itirazın var,sen 2 kg getirirsin :) Ayrıca Kemal abimi çok kısa,yoksa sen yanında durduğun içinmi kısa görünüyor çözemedim.Listeyide bir güncelleyelim.

01-Adil ULUTAŞ (arayıp bilgi vereceğim)
02-Ali YILDIRIM (listeye  yazdım ama bir sürpriz olmazsa??)
03-Alper SINAV
04-Bekir ARTIRAN
05-Burak usta     (AE90 yada BMW 3.20 Cabrio)  İşi çıkmazsa gelecek
06-Erhan BARMAN
07-Gökhan GÖNÜL
08-İsmail AKTAŞ
09-Özcan MUSAOĞLU +1 (Emre GÜRÇAY Volvo C70)
10-Sadık usta (muhtemelen Burak usta ile gelir)   İşi çıkmazsa gelecek
11-Serdar TAŞDEMİR
12-Türkya SARIKAYA +2
13-Umut ÇELİKEL
14-Zafer KOCABAŞ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mart 01, 2009, 17:47:56 »
şaşmaz sanayi abi orası ;)

şaşmaz nerde Türkay? :D
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Mart 01, 2009, 18:01:00 »
O kadar eti kim yiyecek.Cevabını aynaya bakarsan,ayna sana kim olduğunu söyler.Yarım kilo nedir be Türkay.İki tavuk butu zaten yarım kilo kadar anca gelir...Ama madem itirazın var,sen 2 kg getirirsin :) Ayrıca Kemal abimi çok kısa,yoksa sen yanında durduğun içinmi kısa görünüyor çözemedim.

gözümde çok büyüttüm ben yarım kiloyu yahu, ben 1 kilo da yerim iki kilo da :) abi fotoğrafa bakınca şaşırdım ben de, ben çok uzun çıkmışım kemal usta çok kısa çıkmış, gerçi ben 1.90ım sorun kemal abide değil :)
şaşmaz nerde Türkay? :D
şey böyle gidiyorsun istanbul yolundan :) ostim girişini geçiyorsun, biraz daha gidiyorsun ondan sonra tabela çıkıyor sanayi sitesi diye, yaa :) ordan ostime gidiliyor mu ya :) ben ostime hiç istanbul yolu üstünden gitedim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Mart 01, 2009, 19:02:29 »
    Türkay sen Şaşmaz için sola döndün ya gelirken.Sola değil sağa dönersen başkent sanayi sitesinin içinden Ostime geçebiliyorsun.Amaaa Batıkente dikkat.Çok karmaşık bir yer.İlk giden biri için labirent gibi bir yer...ANtares teki işimiz bitti.Şu aralar biraz boş gibi görünüyorum.Takılırız bir yerlere,gider yaparız bişeyler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Mart 01, 2009, 19:08:24 »
    Türkay sen Şaşmaz için sola döndün ya gelirken.Sola değil sağa dönersen başkent sanayi sitesinin içinden Ostime geçebiliyorsun.Amaaa Batıkente dikkat.Çok karmaşık bir yer.İlk giden biri için labirent gibi bir yer...ANtares teki işimiz bitti.Şu aralar biraz boş gibi görünüyorum.Takılırız bir yerlere,gider yaparız bişeyler..
ivedikte çok zorlanmıştım ben, şaşmaz kolay, gitmek de içi de her şekilde kolay, ivedik zor geldi bana