0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vallahi ben Kılıçdarğlu ve Meral Akşenerin yerinde olsam maliye bakanına madalya verirdim, hükümete kimsenin veremeyeceği zararı verdi. Şimdi gözler cumhurbaşkanımızda bakalım bu yanlıştan döndürebilecek mi?
Ben görevim icabı Bıngoldeyım ve o Audı A6 ıronı degıl gercek. Ama hizmet sıfır.O audıyle o yollarda nasıl gıdıyor orası ironi
Biz soğan ekmek yeriz vatan sağolsun diyenler olmuş size müstehaktır o %40 vergi bir dünya suriyeliyi ülkemize alıp vatandaşımızdan üstün tutalım maaşa bağlayalım vatandaşa vermediğimiz hakları verelim sonra vatandaşımıza heryerden zam uygulayalım vatandaşın nasılsa sesi çıkmıyor neden her problemde devletin kısması değilde vatandaşın vergisi arttırılıyor bu ülkede dünya kadar yolsuzluk var projelerde gereken ücretten kaç kat fazlasını gösterip malzemeden çalarak dünyanın parasını çalanlar var zaten ülkedeki şuanki fiyatlandırma bile gereğinden fazla yüksek dünyanın en pahalı benzinin kullanan ülkeyiz otomobil konusunda devlet üretenden daha fazla kazanıyor her otomobilde zaten devlet iyi denetlemelerle yolsuzluklukların önüne geçse vergi falan yükselmez sen 18 yaşındasın nerden bileceksin diyenler olacaktır çok şükür kör değilim alınan vergiyide sorgularım devletim alırsa alsın ben soğan ekmek yerim demiyorum
Şimdi de 2018 de alınacak araçlar için geçerli deniyor şaka gibi.
CB zamları geri göndermiş bakanlar kuruluna, iyi polis-kötü polis tezgahına bak, kapıyı %40'dan açıp %25-30'a razı edecekler.