arkadaşlar katılmayı çok isterdim ama şu an öğrenci olmam sebebiyle konyadayım kısmet bidahakine inşallah.
Eee beyler yok mu buluşma? Kimseden ses çıkmıyor!!!
MERHABA BENDE 8 MARTAKİ TOYOTA CLUB TR BULUŞMAK İSTİYORUM KESİN GELECEĞİM İSTANBULDA NEREDE OLACAĞINI BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM HERKEZE SELAMLAR
ayrıca saat kaçta olduğunu belirtirseniz çok sevinirim
Halilcan bey kurallar gereği forumda büyük harf yazmak yasaktır.İstanbul dasınız sanırım.Sizde fikir beyan ederek ortak bir yerde buluşabilirsiniz
ben gelirim her yere istanbulda:D sorun değil yeni uyeyim herseye varım
ben gelirim her yere istanbulda:D sorun değil yeni uyeyim herseye varım 
Berke Bey, sizi öncelikle Tanışma bölümünde ayrı bir başlık altında tanıyabilir miyiz?
Halilcan bey kurallar gereği forumda büyük harf yazmak yasaktır.İstanbul dasınız sanırım.Sizde fikir beyan ederek ortak bir yerde buluşabilirsiniz 
+1
Ayrıca sizi de Tanışma bölümünde ayrı bir başlık altında tanıyabilir miyiz
Sayın yonetım 8 mart ıstanbul organızasyonu ıcın sorumluluk almak ıstıyorum uylerımızın bulundugu yerlere gore ortada bır yer bulup organızasyonu duzenlemek ıstıyorum
istanbuldakı uylerımız sadece bulundugu ılcelerı yazarlar ıse bızde buna gore ortak bır yer kararlastırıp 8 mart ıcın eglencelı paylasımlı bır gun gecırmıs oluruz
murat / tuzla - bostancı
Madem ki sorumluluk önce bir gelenlerin bir listesini çıkartın derim

Listeyi toparlayın vs.
Evet önce liste yapmak iyi olur,
Gelemeyenler:
1.Tuğrul Ünsal Güneş
annem hastalandı şu an Kocaeli tıp fakültesinde yatıyor ben de bir kaç gün önce gece yarısı Kocaeli'ne geldim yanında kalıyorum toplantıya da gelemeyeceğim, görüşmek üzere.
sağol dostum çok teşekkürler
Yokmu gelen tekrar güncelleyelim
bence bu hafta hava çok kötü olduğu için erteleyelim , haftaya veya 22 mart yapalım , belgrad ormanı yapabiliriz diye düşündüm , hem bişeyler getirip rahatlıkla kahvaltımızı yaparız hemde 6 km lik orman içi parkurda yürüyüş yaparız . bu etkinliği bir oylayalım , benim gibi evli olanlar veya sevgilisiyle gelebilceklerede yazsınki nasıl bir organizasyon olacağına karar verelim . nedersiniz ?
evet arkadaşlar bi toyota buluşması olabilir istanbul bizim buralarda sağa bakıyorum 20 tane honda buluşmaya gidiyo sola bakıyorum 40 tane tosba

yani bi etkinlik bende olsun isterim aşkı abi bence fikrin orman güzel tercih ama hani erkek erkeğe daha iiiolmaz mı fikrim
yani tabi sizlerin karar ları önemli eklemeyi unuttum
@Mesaj yazarken imla kuralarına biraz daha dikkat edelim
@Aynı mesaja ayrı bir ekleme yaparken farklı mesaj yazmak yerine aynı mesaj üzerinde sağ üst tarafında "düzenle" seçeneğinden aynı mesajı düzeltip yayınlayabilirsiniz.
dostum ben ilk defa forum kullanmıyorum neyin ne olduğunu biliyorum ama burda site domaini yavaşdı girmeyince 2defa bastım 2tane oldu bende düzelttim olay bu
@Mesaj yazarken imla kuralarına biraz daha dikkat edelim
Bir daha böyle bir sorunla karşılaşılmaması dileğiyle diyelim o zaman.
bence bu hafta hava çok kötü olduğu için erteleyelim , haftaya veya 22 mart yapalım , belgrad ormanı yapabiliriz diye düşündüm , hem bişeyler getirip rahatlıkla kahvaltımızı yaparız hemde 6 km lik orman içi parkurda yürüyüş yaparız . bu etkinliği bir oylayalım , benim gibi evli olanlar veya sevgilisiyle gelebilceklerede yazsınki nasıl bir organizasyon olacağına karar verelim . nedersiniz ?
Bence havaların biraz daha ısınmasını bekleyip, ailece geniş katılımlı bir organizasyon olabilir. Tabi arkadaşlarında fikirlerini almak lazım.