0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafacoım üyeler albümü derken kendi fotolarını koysan daha makbule geçerdi Bu arada Lazlık var mı Sinayli söksen daha rahat boyardın
resimleri düzenledim marifet sökmeden sökmüş gibi boyamak bence
Sence eziyet çekmek galiba olsun emeğine sağlık
sağolasın abi.şaka bir yana üşendim sökmeye ve arkası su almasın diye silikonlamıştım falan sök geri silikonla falan maskelemek daha kolay geldi
Eferim itiraf et Bakma bana takılıyorum, dediğin gibi vardır bir bildiğin kardeşim
takıl abi sohbet bölümündeyiz
aha çakala bak
Kaç bro kaç gelme bu bizans oyunlarına Bu da son yorumum bu konuya sabit konu buda
İlk resimde çok psikopat bakmışsın gerçekten Sinan
Ben bugüne kadar toplamda 4 sefer evlendim. Ama 4 sefer evlenebilmenin mantığını sanırım tam olarak anlayamamışım. Dört seferde de aynı kişiyle evlendim
Abovvv Mehmet nasıl iş anlamadım ?
Bunu hem de hiç boşanmadan yaptım İki kere sayılır; memleketler birbirinden çok uzak olunca böyle oldu. Birisi Tayvanda Diğeri Türkiye'de olmak üzere iki resmi nikah ve düğün, bunlarla birlikte yine biri Tayvanda diğeri Türkiye'de dini nikah yapıldı. Yani toplamda aynı kişiyle dört sefer evlendim Aslında Tayvanda'ki resmi nihak ve düğün iki hafta aralıkla yapılda aslında aynı hanımla toplamda beş kere evlendim diyebilirim