0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler. O konuyu servise sordum ve "şehir efsanesi" cevabını aldım ama tabi evet onarım görmüş cihaz veriyoruz demezler. Öyleyse bile 600 liraya kârlı bir iş yaptığımı düşünüyorum.
Siz yetkili servise götürmeden önce başka bir serviste açtırdığınızı söylüyorsunuz. Anlaşılan o ki sizin gönderdiğiniz cihaz yetkili dediğiniz serviste hiç açılmamış bile. Direk değiştirmişler. Size de "yapılan değişim sonucunda işlevsel sorun olduğundan değiştirilmiştir" gibi bir not yazarak değiştirdiklerini söylemişler.
//www.youtube.com/watch?v=MPyufLoSwt0Benim arkadaşta her türlü telefonu tamir ediyorda böyle teknolojik değil . Benim telefon şebekeden dolayı garantiye gitti anakartı değiştirip yanında yeni imei ile yolladılar.
Teşekkürler, üretim bandından geçip sıfır telefon gibi kontrol ediliyor olduğunu duymak rahatlatıcı.Pil neyse ki verdiğimiz telefonunkinden daha uzun götürüyor. Ondan yana sıkıntı yok.Peki ben ücretli değişim isteyip 1600 lira versem heralde refurbished değil de sıfır telefon vereceklerdi değil mi?
İpnone 5 S garantisi bitti. Telefon açıılmıyor. Şarja taktığında elma logosu geliyor bir kaç saniye sonra sönüyor arada bir kırmızı ekran veriyodr. Aplle yetkili servise zincirlikuyuya götürdüm. Eleman ana kart arızalı değişim 500 Tl uğraşmaya değmez yenisini al dedi. Bu gün Bakırköy KVK ya bıraktım. Bakalım ne cevap verecekler. Bir Turkcel bayisi 585 TL 16 GB sıfır cihaz önerdi. Bendeki cihazı alıp yeni cihaz verecek sıfır kutusunda dedi. Turkcell garantili imiş. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı. Şimdiden teşekkür ederim, Mesaj Birleştirildi: Temmuz 05, 2017, 09:22:22KVK yeni cihaz önerdi 1450 TL istedi. eski telefonu iade alacağım. başka yere bakmayı veya yeni cihaz almayı düşünüyorum.
Apple sadece ekran değişimiyle geri gönderebileceği bir cihazı neden kontrol etmeden direk değiştirsin ki? Benim başka bir serviste telefonu açtırıp ekran değişmeyi denediğimi apple bilmiyor en azından aracı olan yetkili servis bilmiyor, yoksa telefona müdahale edilmiş deyip onarıma göndermezlerdi sanıyorum.