Gönderen Konu: Go Plus modulüm  (Okunma sayısı 5020 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 60 kere teşekkür etti
  • 139 kere teşekkür edildi
Ynt: Go Plus modulüm
« Yanıtla #20 : Nisan 15, 2017, 09:26:19 »
Elinize sağlık. Oluşturduğunuz yeni sisteme daha fazla yetenek kazandırmak adına;

Araç kullanırken sesli komutların ve sesli geri bildirimlerin kullanılmasının genellikle daha kolay ve daha güvenli olduğunu düşünüyorum.

Bunu ben şöyle çözdüm:

Aracın Bluetooth sistemine bağlı Android telefonda Automagic diye bir program kullanıyorum (Tasker da olur). Bazı basit sesli komutlar yaptım, örneğin; Mustafa ara (telefon et), Mehmet sms gönder, Ali WhatsApp mesajı gönder, fener aç, saat kaç, (izmir) hava durumu, haberleri oku, Atatürk kimdir, zencefil nedir... Aynı zamanda telefonun bildirim çubuğuna gelen bildirimleri de aracın Bluetooth ses sistemi üzerinden sesli olarak okutabilirsiniz. (Bu bildirimlere kısıtlama da yapılabilir. Şunu oku, bunu okuma gibi)  Tetikleyici olarak küçük bir Bluetooth joystick kullanılabilir belki veya bir NFC etiketi... Ben, telefon ekranında bir kısayol (widget-shortcut) kullanıyorum.

Automagic kullanması zor diyenler için GooglePlayStore'dan edinebilecekleri Ceyda Asistan uygulaması var.

Automagic'in ücretsiz beta sürümleri var, Ceyda Asistan'ın da ücretsiz versiyonu var.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 15, 2017, 09:26:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 15, 2017, 15:40:34 »
arkadaşlar bir şey sorayım  toyota customer portaldan satın alma yaptınız mı yakınlarda zira sepete atıp ödemeye gittiğinizde paypal ın ödeme sayfası çıkıyor ve türkiye opsiyonu olmadığı için satın alma yapılamıyor varmı bunun bir püf noktası
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '16
  • 22 kere teşekkür etti
  • 112 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 09, 2017, 09:57:34 »
Siri'ye Touch2 ile iş yaptırma deneyimim.

Arkadaşlar güncelleme fiyatı verilen haritalara göre iyi bir fiyatmış. Babama başka marka araç aldık, tek sefer güncelleme için tamı tamına 200$(USD) para istiyorlar. En fazla güncelleme süresi ise 24 (Yirmidört) ay, sonra yine ücretli.   
2009-2012 Auris Comfort Extra LS 1.6-132PS Valvematic
2012-2016 Corolla Comfort Extra 1.4 D-4D 90 PS
2016 - Corolla Premium Navi High 1.4 D-4D 90 PS