Iki urunude kalite farkini bilmiyorum ama biri blutooh lu diğeri degil. Urun aciklamasindan gordugum kadariyla.
Emrah bey, geek.com sitesi guvenilir midir? Birde siz siparis verdim demiştiniz sitede urunu sepeye ekleyince kdv haric ve 19 tl kargo ucreti yaziyor. Odediginiz toplam miktar ne kadar?
Emrah bey, geek.com sitesi guvenilir midir? Birde siz siparis verdim demiştiniz sitede urunu sepeye ekleyince kdv haric yaziyor. Odediginiz toplam miktar ne kadar?
Uğur Bey, Geek in aliekspresten bir farkı yok. Daha önce çok alışveriş yaptık. Siparişiniz vadedilen tarihler arasında gelmezse para iadesi isteyebiliyorsunuz. Hatta benim başıma geldi, ürün gelmedi diye para iadesi istedim hemen iade ettiler, ürün 2 gün sonra geldi paranızı ödeyim dedim hediyemiz olsun kusura bakmayın dediler. Kdv olayı neden öyle yazıyor bilmiyorum, ben 'Tahmini Gönderim' (kargo bedelidir o) dışında ekstra ücret ödemedim. Fiyatlarının TL olması bana avantajlı geliyor. Farklı zamanlarda 200 TL lik sipariş verdim, şuana kadar bir sorun yaşamadım. Yanlışlıkla satınaldığım ürünler bile oldu iptal edip para iadesi yaptılar. CD changer için ödediğim rakam kargo ile 70 TL civarıydı. Şuan yolda. 18 Mayıs ulaşma tarihi gözüküyor. Ben aliekspers ve geek arasında hangisi ucuz ise oradan alıyorum.
Merhabalar Arkadaslar ses kalıtenızın dusmesını ıstıyorsanız muzıklerı ındırıken yuksek kalıtedekılerı ındırın.
320kbps olanları var onlar daha ıyı ses verır ve sourround ses kalıtesı alırsınız ve kaybınız olmaz