Teşekkür ederim. değişiklik olsun dedik, tebdili mekan
Noterde aracı şehir dışından biri aldığı zaman yeni ikametgahının olduğu ilin plakasını alacak. bizim plaka boşa çıkacak. emniyete gidip bizim plakayı adımıza rezerve edeceğiz. yeni araç alınırken noterde bilgiler girilince plaka da otomatik çıkacak. yeni araç aynı plakayla devam edecek.
hobaa çok iyiymiş. bende plakamı çok seviyorum. ileride farklı bir araç nasip olursa kesinlikle satışla beraber vermek istemiyordum. bu bilgi çok iyi oldu allah razı olsun.
hobaa çok iyiymiş. bende plakamı çok seviyorum. ileride farklı bir araç nasip olursa kesinlikle satışla beraber vermek istemiyordum. bu bilgi çok iyi oldu allah razı olsun.
amin cümlemizden
bir kaç detay var, şehir dışına satılması lazım aracın. bir de rezerve edilince 15 günlük bir süresi var.
inşallah daha iyi bir araç almak için satılıktır, zira üzerinde çok emek var..
Dünya kadar emek ver sonra da sat olacak is degil. Ben bu kadar emek versem rahat bir 10 yil binerdim belki daha fazla… Hakkinizda hayirlisi olsun Kaan ama gercekten üzüldüm. Yani o Kadar emek ve %90 arabanin sonraki sahibinin icine ede ede kullanacak olmasi icimi acitiyor…
amin cümlemizden
bir kaç detay var, şehir dışına satılması lazım aracın. bir de rezerve edilince 15 günlük bir süresi var.
emmi rahatsız ederim seni satış durumunda
hafta sonu bi yıkama yaptık. güncelleyelim konuyu
Bir güncelleme yapalım.
Kütahya'nın pınarları donmuş. Yolda tuz vardı. tuzlu çubuk kraker oldu
Buna kıyılıp satılır mı şimdi Kaan? Bari satıyon Toyota'ya ihanet edilir mi hiç?
Buna kıyılıp satılır mı şimdi Kaan? Bari satıyon Toyota'ya ihanet edilir mi hiç? 
Abi hiç deme

hafta içi binmiyorum satarım satarım diyorum. hafta sonu oluyor biraz binince ya satmasak mı diyorum
Hele bu yolculuk o kadar keyifliydi ki, dışarısı soğuk araba sıcacık. koltuk ısıtma açık. bu doluluğu başka markada isteyince fiyatlar uçuyor işte
Satmaktan vazgeçince projelere son hız devam ediyoruz. Aynalara kayar sinyal yaptık
Çok yerinde bir dokunuş olmuş, eline sağlık
Kısa bir aradan sonra güncelleme yapalım.
Farlar sonunda merceklendi. İlker Kemal Bikeç ustamızın sihirli ellerinden geçti. Audi a6 merceği, D2S ampul kullanıldı.

Ufak bir videosunu çektim. Yol testi de gelecek.
Merak edenler için gece yol aydınlatması testi
Not:far ayarı düşük seviyededir.
Gayet iyi olmuş Kaan.Eski uzunlarla daha da güçleniyor aydınlatmanın iç alanları.
Güle güle,kazasız belasız kullan.
Gayet iyi olmuş Kaan.Eski uzunlarla daha da güçleniyor aydınlatmanın iç alanları.
Güle güle,kazasız belasız kullan.
Çok teşekkür ederim abi sağol
ilk başta far ayarı düşük seviyedeydi. sonradan bi ayarlama yaptırdım. mükemmel aydınlatıyor. yağmurda görmüyormuşuz dedim ilk defa, ki önceki farlardan da çok memnundum
yakışmış

Ama 10 değil en az 20 HP artış olmuştur bence
Kaan bey aracınızın konusunu ilgiyle takip ediyorum. Bu arada bende Bursa’da ikamet ediyorum. Aracınızı daha önce birkaç defa gördüm ama sizinle de tanışmak isterim.