0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuyu heyecanla takip ettim gün boyu, ancak nasipse bugün yarın ikinci bebeğimizi bekliyoruz. O yüzden söz veremiyorum E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaman ne çabuk geçti Emrullah hocam.Daha yeni Karacabey-Boğaz buluşmasında abi daha yeni diyordun Allah sağlıkla kucağınıza alıp hayırlara vesile olacak şekilde büyütmeyi nasip etsin
Emrullah bey Allah analı babalı büyütsün inş.Haftaya düşünülmesi ve orta bir konum olması iyi olmuş umarım çevre illerdende katılım olur
Emrullah abi, Allah analı babalı büyütsün. Yasin tek gelirsen duruma göre (Emre gelemezse) direkt buraya da gelebilirsin, benim durumu biliyorsun.
Haftaya programlamaya çalışalım o zaman. Yalnız pazar için söz veremiyorım, cumartesi ise tamamdır.Kesinlikle, Bursa şehir içi olmaması iyi olur. Gemlikte gidilecek neresi var bakmak lazım. Trilye tarafı da var.
Teşekkürler abi, cümlemizinkini E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaan bakalım ne yapıyor, olmadı onu alırım, yolda bululuruz, telefonda netleştirilir hepsi.
Sınav mı, buluşma mı Kaan. Geleceğin tarih geç sanırım.Gün ve konumu netleştirelim o zaman. Hava fena görünmüyor.
Hakan ,dün hatunla konuştuk bizim gelme durumuda sallantıda gibi. Hafta sonu için başka bir planımız varmış.