Sislere sakın led almayın. Sarılar sislerde iyi. İlerde yağmurda ledler sıkıntı yaratırsa sisleri kullanmak zorunda kalıyorsunuz tecrübe konuşuyor burda 
Eyvallah teşekkür ederim. Sisleri çok kullanmıyorum aslında ama bunu dikkate alacağım.
Arkadaşlar ledler gelmiş. Sinyaller de gelince takacağız insallah. Sonucu da paylaşırım bir aksilik olmazsa. (Araç: yaris hibrit 2015)
Merakla bekliyoruz gece performansını,karanlık bir yerde ileriye doğru bir fotoğraf bekliyoruz

) Bide yağmurda karda çekme şansınız varsa çok iyi olur.
Rica etsem bu konuda bana yardım eder misiniz?
Aracıma H7 led farı aliexpressten aldım.
Ürünü takarken far ampulunu tutan o demir zamazingo led farın fanına değiyor ve ampul oturmuyor. Teli şekilden şekile soktum ancak bir türlü yerine oturtamadım.
Daha önce böyle sorun başına gelen var mı? Montajda zorlanan ama başaran arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz?
Ürünün fotoğrafını ekledim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Samet
Led kısmının hemen yanında o siyah parça dönerek çıkması lazım. O siyah parçayı ampul yuvasına dikkatlice takıp teli takıyorsunuz. Sonra da bu Ledi o parçaya döndürerek takıyorsunuz.
Led kısmının hemen yanında o siyah parça dönerek çıkması lazım. O siyah parçayı ampul yuvasına dikkatlice takıp teli takıyorsunuz. Sonra da bu Ledi o parçaya döndürerek takıyorsunuz.
Mutlu yorumun için teşekkür ederim ilk bu yöntemle denedim. Siyah parça oturduktan sonra teli kapatıyorum. Ledi montaj yaparken siyah yuvaya oturtuyorum ancak telden dolayı tam oturmadığından dönmüyor ve sabitlenmiyor. Dün akşam yine denedim ampulu tutan telin üst kısımına çarpıyormuş. Üst kısım da telin geri gitmesini önleyen tırnak kısımına..
Yani dün yine yapamadım
Mutlu yorumun için teşekkür ederim ilk bu yöntemle denedim. Siyah parça oturduktan sonra teli kapatıyorum. Ledi montaj yaparken siyah yuvaya oturtuyorum ancak telden dolayı tam oturmadığından dönmüyor ve sabitlenmiyor. Dün akşam yine denedim ampulu tutan telin üst kısımına çarpıyormuş. Üst kısım da telin geri gitmesini önleyen tırnak kısımına..
Yani dün yine yapamadım 
Belkil zorlama ve teli biraz eğip bükme ile olabilir. Görmeden birşey diyemiyorum şimdi.