0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bana aradığım yol yardımda ki arkadaş ısınma kaynaklı olduğunu söylemişti.Pazartesi gününü bekleyemedim ve servise gittim, az önce geldim.hafta sonuna denk gelmesi ve parça olmadıgından aracı aldılar.Pazartesi teslim ederiz aksilik olmazsa dediler. Aracın baskı balatası ve vites beyni değişecek yeni yazılımlı parça takılacak dediler.Utku beyin de dediği gibi 3500 YTL belki daha fazla masrafı var dediler.Allahtan araç garanti kapsamın da.Neden oluyor diye sordum tam bir yanıt alamadım yoğunlardı arada aldılar beni saolsunlar.Pazartesi aracı teslim alırken nedenini ve ne yapılması gerektiğini yazarım.yardımcı olan ve ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.Ayrıca İsmail bey evet arıza ışığı yanıp araç kendini boşa alıyordu.Ayrıca araç kaçırmada yapıyormuş servis teki arkadaş test ederken söyledi.bekir bey evet ısınmayla alakası yok.Yani belki de o parçalardan dolayı ısınıyordu.Hayırlısıyla pazartesi olsunda bakalım.
sorununuzun giderilecek olmasına sevindim. size iyileştirilmiş parçalar takılacak ve bir daha bu sorunla karşılaşmayacaksınız...
Tolga bey, gecmis olsun. Insallah sorunuz en kisa surede cozulur. Ben de MMT arac sahibiyim, dolayisiyla bu konu beni de ilgilendiriyor. Utku bey, iyilestirilmis parcalar hangi modelden itibaren kullanilmaya basladi? Eski versiyon mu, iyilestirilmis versiyon mu oldugunu anlamanin bir yolu var mi? Benim aracim 2008 Model ve Tolga Bey'in karsilastigi bu sorun gozumu korkuttu acikcasi?
merhaba arkadaslar benmde sanzımanla ilgli bikac sorunum var bunu sizle paylşmak istedim 1. arabayı uzun sure sonra ilk kez calıştırdıgımda geri vitese atınca hemen gecmiyor bi dıt sesi geliyor ve 3-5 saniye sonra geri vitese geciyor 2. arac yokuşlarda manuel araba kadar geriye kacırıyor ben bunu normal bişey olarak biliyorudum ama yukarda okuduklarımdan sonra normal bişey olmadıgını dusundum acaba benim sanzımanımda bi sorunmu var yoksa bunlar normalmı Bide tolga bey aracınız kac binde ilginize şimdiden tesekur ediyorum
Arkadaşlar aracı teslim ettiler az önce.değişen parçaları ve fiyatlarını yazmak istedim.Tabi buna işçilik dahil değil.Debriyaj Baskısı Komple : 271.35 TLMulti-Mod Düz şanzıman Kumanda ünit : 30.15 TLToplam : 2740 TL Dediğim gibi işçilik yok.Sanırım işçilikle 3500 TL veya üzer bir masrafı var aracın.