Gönderen Konu: Sinema  (Okunma sayısı 12858 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Sinema
« Yanıtla #40 : Mart 30, 2009, 14:46:03 »
  Dün 'Iron Man'' filmini sayrettim. Genel olarak beğendim ve sanırım 2. bölümüde olacak. Filmde güzel teknolojik oyuncaklar vardı. Holografik Ekran güzel bir ayrıntı idi. Tabi her komutu yerine getiren, mantığı az, hizmeti çok ev bilgisayarıda. :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 30, 2009, 14:46:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 30, 2009, 23:22:16 »
O filmdeki kahramanım kibrit çaksan üzerine yangın söndürücü boşaltan robottu kesinlikle :D Nerde satılıyorsa bende alacam bir tane :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 31, 2009, 00:42:52 »
Neymis bu Lost Highway? Eski bir film, 90'lardan kalan. Belki seyrettim, belki seyretmedim. Merak ettim simdi. Indirip bir bakayim. :P
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #43 : Mart 31, 2009, 08:11:23 »
O filmdeki kahramanım kibrit çaksan üzerine yangın söndürücü boşaltan robottu kesinlikle :D Nerde satılıyorsa bende alacam bir tane :)
Hobileri olan herkese lazım. :) İyi niyetli bir robottu. :)

''Lost Highway'' hiç yabancı gelmedi ama?
 Ben ''300 Spartans'' 1962 yapımı olanı da izlemeyi düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mart 31, 2009, 10:02:02 »
izmire gittiğimde annemle "güneşi gördüm", melekle de seven pounds ( yedi yaşam) filmlerini izledim.. güneşi gördüm çok sanatsal duran bir film, manzara sahneleri fazlasıyla etkileyici çekilmiş, konu ve kurgu da gayet güzel, mahsun kırmızıgülde meğer bayağı bir cevher varmış, ayrıca oyunculuklara gelince kado yani kadir (yumuşak olan karakter) gerçekten süper kırıtıyor gerçekten travesti gibi davranıyor, oyunculuğu güzeldi, o sahne için bütün vücudundaki koltuk altları vücut heryer ama heryer ya ağda yapılmış ya da bir film hilesi var, adamda zerre kıl yoktu yahu :) bir de deli kız var, zihinsel engelli kız...eğer gerçekten zihinsel engelli değilse o kız hayatımda gördüğüm en büyük oyunculardan birisi odur, film boyunca hiç falso vermedi, muhteşem bir oyunculuk çıkardı, tabi eğer gerçekten zihinsel engelli değilse, kör dede de süper oyuncuydu, eğer kör değilse süper kör rolü yapmış, gözlerini bile kırpmadı, helal olsun..mahsun kırmızıgül de aslen oyuncu, tiyatrocu vs olmamasına rağmen, oğlunun ölüm haberini alıncaki tepkisi, şuursuz haykırışı da güzel bir oyunculuktu...özet olarak gerçekten de güzel bir filmdi ama eleştirilcek yönleri de var, mesela bir şehit ile bir terörist bir tutulmuş! veya norveç ve türkiye karşılaştırması yapılmış, işte orası şöyle güzel böyle güzel, türkiye tü kaka..bu yönleri de sinir bozucu filmin...

seven pounds..
filmin sonuna kadar belirsizlikler olup da filmin sonunda herşeyi anladığımız filmler çok çok hoşuma gidiyor, bu film de tam anlamıyla öyleydi, hiçbirşey anlamadık başlarında, işte adamın gördüğü rüyalar vs, en sonunda herşey açıklanıyor seyirci şaşırtılıyor, vay be diyor ;) bu filmi de öneririm ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Nisan 06, 2009, 16:27:43 »
Turkay, 'Seven Pounds' filmi Kucuk Emrah'in, Kucuk Ceylan'in filmlerini hatirlatti bana. Cok arabesk :P Will Smith de iyi oynuyor rolunu ha :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #46 : Nisan 06, 2009, 17:00:58 »
  Hafta sonu ''To Kill A Mockingbird'' filmini seyrettim. Gerçekten çok iyi bir film ve tavsiye ederim. İçinde hiç bir iğrenç sahne barındırmayan bir gerilim. Ayrıca bir dönemin sosyal olaylarıda anlatılıyor filmde. Oynayan küçük çocuklar ise (sanırım şimdi 50 li yaşlarının sonlarındadırlar, çünkü film 1962 yapımı) gerçekten rollerinde çok başarılı. Çekimin hiç bir sahnesi ise insanı yormuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #47 : Nisan 08, 2009, 17:09:52 »
  Kara Şimşek dizisini hatırlıyormusunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Nisan 08, 2009, 17:19:16 »
Nasıl hatırlamam, dizi saatinde sokaklar bomboş olurdu :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #49 : Nisan 08, 2009, 18:46:10 »
  Aynı kadro ile dizi yine çekilse güzel olur. Gerçi böyle bir söylenti vardı. Bir ara beğenmediğim bir yenileme yapmışlardı, araç ve oyuncular farklı (benze güzel değildi) idi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Nisan 08, 2009, 19:00:28 »
Oyle bir dizi var ama hicbir seye benzemiyor, Hakan.Ilk 5 dk icind e degistirdim kanali. Orijinal Kara Simsek'in yayinlandigi Cumartesi ogleden sonralari TV karsisinda yerimizi alirdik. Daha sonra ayni sekilde Gorevimiz Tehlike dizisi icin... :)

Guguk Kusu'nun kitabini okudum ilk once.Filmini kitabi okuduktan 5 sene sonra falan izleme firsatim oldu.Kitap kadar canli degildi acikcasi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #51 : Nisan 09, 2009, 08:33:09 »
  Kara Şimşekteki aynı araçtan (Trans Am di sanırım) bizim burada vardı eskiden California plakalı, yanar döner (mavi-yeşil) idi. Çok güzel dururdu. :) Ama Kitt'i yoktu. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Nisan 13, 2009, 00:31:18 »
''Marley ve ben''   Cumartesi günü seyrettik. Hem güldük, hem şaşırdık,hem üzüldük.Güzel bir film.

Bir köpeğin özellikle Marley gibi başbelası bir tanesinin' insanlara hayatta gerçekten neyin önemli olduğu konusunda yol göstermesi mümkün müdür?
  Bir köpek gösterişli arabalara, büyük evlere veya son rnoda elbiselere önem vermez. Statü sembolleri onun için hiçbir şey ifade etmez; sudan çıkmış bir dal parçası mutlu olması için yeter de artar bile. Bir köpek başkalarını renkleri, ya da İnançları, ya da ait oldukları sınıfla değil, kalbinde ne olduğuyla değerlendirir; Onun için zengin ya da fakir, eğitimli ya da cahil, akıllı ya da: ahmak olmanızın önemi yoktur. Ona kalbinizi verirseniz, o da size kalbini verir. Hem de karşılıksız olarak.Aşk komedi ve hüzün bir arada.Güzel bir film.Bir de köpeğin ölümü olmasaydı..
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #53 : Nisan 13, 2009, 09:31:04 »
  Filmi seyretmedim ama çok güzel açıklamışsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #54 : Nisan 18, 2009, 19:35:34 »
  Geleceğe Dönüş (Back To The Future) 1. bölümü izledim. Hala heyecan verici ve güzel bir konusu var. Ayrıca işlenişide çok güzel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Nisan 18, 2009, 21:26:21 »
Cok eglendirici bir film, en sevdigim filmlerden biri.Tekrar izleyecegim, Hakan hatirlatti sagolsun. :)

Ferris Bueller's Day Off diye 80'lerden bir film var.Olmeden once izlenmesi gereken filmlerden birisi diyorlar :P Turkce adini bilmiyorum, gormediyseniz izlemenizi, gorduyseniz bir daha izlemenizi tavsiye ederim :)

youtubeNOKTAcom/watch?v=n1Q4njFYbjc&feature=related

http://en.wikipedia.org/wiki/Ferris_Bueller%27s_Day_Off

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Nisan 29, 2009, 11:48:21 »
terminatör serisini çok sevmiştim
özellikle ilk filmi 80 lerin sonunda müthiş bir teknolojiydi hiç unutmam o son sahneyi yanıp tamamen metal olduğunu....
ozamanlar çok küçüktüm bilim kurgu olarak izlemiyordum tabi ama şimdi daha bir hayranlıkla bakıyorum çünkü filmin konusu fantastik değil tamamı gerçek
özellkle asimonun varlığı bunu kanıtlıyor
bir düşünün asimonun zırhlı ve silahlandırılmış modelini
ve bu modellerden oluşan bir orduyu
ben robot filminide izlemişsinizdir..

ilk izlediğimde terminator-1 i korku filmi zannetmiştim çok korkmuştum valla. özellikle arnold un tırın altında ezilip sonra arabanın kapısını açıp diğer adma 'get out' demesi.   :lol:
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Nisan 29, 2009, 11:55:41 »
'cliffhanger' dağcı'yı tek geçerim arkadşlar. izlediğim en mükemmel filmlerden biriydi bence. özellikle ilk sahnesi. yer colorado eyaleti. colorado platosundaki dünyanın en derin kanyon vadisi. grand canyon. derinliği 1.6 km. ve kız ordan aşağıya düşüyordu.

şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Nisan 29, 2009, 12:07:08 »
ve.. tabiki slyvester stallone...

şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Nisan 29, 2009, 12:20:50 »
eski filmlerin en güzellerinden biri de "tango ve cash" di. muhteşem ikliliden muhteşem performans...
Kurt Russell & Slyvester Stallone... heyecan,aksiyon hatta komedi bile herşey vardı...

şuanki aracım "tabanvay"