İnci beyazı Corolla- Gerçekten üzülüyorum. Bir acı kahve, füme, lacivert gibi arabayı çok daha güzel gösteren renkler varken
Ford Tourneo Custom- Balıkesirdeki tüm dolmuş taksileri buna çevirdiler. Direk tehlike sinyali veriyo bana.
Kuş serisi
Honda Civic- Kasa, renk farketmezksizin Balıkesir'i hondacılar parsellemişler resmen. Her köşe başından bi honda çıkıyor.
Not: Ben de beyaz araba kullanıyorum ama sebebi. Kırmızı- kırmızı- füme- mavi renkleri sırasıyla kullandığımız için beyaz olsun değişiklik olsun diye aldık ama plazada mavi auris görünce keşke yine mavi alsaydık demdim değil 
Bende inci beyazı alacaktım ama avangart bronz aldım önceki iki arabamızda kırmızıydı
bayiler genelde ellerinde beyaz gri yada mavi arac bulunduruyor diger renk arac icin baya beklemek lazim vatandasta beklemeden beyaz aliyor.
korollanin lansman rengi beyaz oldugu icin piyasada cok var.
Urfada beyaz passat beyaz qashqai başta olmak üzere genelin abartısız %92-93'ünü teşkil eden beyaz ve gri arabalar! 😖
E160 kasa Corolla Beyaz, bedava veriliyormuş gibi sanki..
Ben trafiğin kendisinden ve bu olaya neden olanlardan bıktım.
Yoksa herkesin arabası kendisi için paha biçilemezdir.
Birde Peugeot J serisi minibüsler. Bir türlü bitmediler. 1960-70 li yılllardan beri piyasada görüyorum, gına geldi.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef en büyük filo bunlarda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Filo kiralama plakalı bütün araçlar ve istisna grubuna giren motorcular hariç diğer motorcular...
Symbol hatta önündeki krom kaplamanın üstündeki mavi renkli koruyucu kaplamayı sökmeden gezen symboller
Bence e160 kasa beyaz corolla'lar o kasaya en çok yakışan renk benim gözümde kırmızıdır biyerde gördüğümde baktıkça bakasım geliyor o kadar hoşuma gidiyor
Arkasında sarı renk harfiyat dorsesi olan katil tırlardan.....
Hangi tür olursa olsun tüm araçlar.
Symbol hatta önündeki krom kaplamanın üstündeki mavi renkli koruyucu kaplamayı sökmeden gezen symboller 
Tam isabet bir yorum olmus. Her harfine katiliyorum.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam isabet bir yorum olmus. Her harfine katiliyorum.
Acaba bunu bilerek mi yoksa bilmeden mi geziyorlar ben ona şaşırıyorum.
Üstünde mavi kaplama olanlar özel seri. Rs symbol diye geçiyormuş. 1.4 320 bhp 450 Nm
Üstünde mavi kaplama olanlar özel seri. Rs symbol diye geçiyormuş. 1.4 320 bhp 450 Nm 
Ciddi ciddi okudum, sonradan indi jeton. [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Acaba bunu bilerek mi yoksa bilmeden mi geziyorlar ben ona şaşırıyorum. [emoji38]
Biz araba yikarken makineyi tutunca boya kalkar. Bu yapistirmalar nasil kalkmiyo anlamadim.hic mi araba yikamiyolar [emoji16] [emoji16] [emoji16]