0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki siz böyle mi yapıyordunuz?
Bence kullanımla alakalı bir durum yok, parça riskli, dandik diyemiyorum çok başına gelen yok. Benim aracın 2300 kilometrede bu arızayı yapmasından anlayabilirsiniz. İlk sayfada link vermiştim videosu var, şanzımanla ilgisi olmadığı açık. Devir ile ilgili derseniz ani devir değişimi sadece vites değişiminde olmuyor, aracı kaldırırken de olur vites küçültürken de. Mustafa Bey, yerinizde olsam bu parçanın çıkmasına bakardım.Çıkmacıların elinde çok düşük km kazalı araçlar oluyor, söker verirler size.
kesinlikle... usta sağlam sallamış diye düşündüm ben de bir şey diyemedim. yoksa 3.000 kmdeki aracı 3.000km boyunca 1-3-5-6 yapsanız bozulacağını sanmıyorum.zaten bu motorun en alengirli parçası bu diye biliyorum.haliyle bozulma riski yüksek.
3'den 5'e çıkmak ile 5'den 3'e inmek arasında fark var.Daha detaylı bilgilere ulaşmak lazım.
Düşük devir yüksek viteste iken düşük vites yüksek devire çıkmak bence sebep verebilir.Buda bir iki defa yapmakla olacak birşey değil devamlı bu şekilde kullanmak zaten bütün araçlarda zamanla problem çıkartır.Bunuda ancak benzin ile kullanırken yapmak uyğun olduğundan lpg yine bir puan daha almış oldu.
Valla o zaman benden not. Aracı hanımlara vermeyin 2 senede valvematic zımbırtısını eve getirip elinizle çevirebilirsiniz Gerçi hanımlar kötü kullanır diye kural yok orası ayrı genelleme doğru değil
Ule forumda bari tırsma yengeden
Lpgyi Mehmet Sezer belgelerle temize çıkardı abi Ama abi o dediğini genelde yaparız zaten rampada 6. Vites girip çekmeyince 3 yada 4 e atan çoktur Not :rampada çekmeme lpg ile alakalı değildir
Yüksek devir,düşük vites bizim işimiz :rofl:Araba anca canlı,kanlı gidiyor.Bakalım yaşayıp göreceğizYalova'dan selamlarMesaj Birleştirildi: Ekim 17, 2016, 23:45:03Bu arada aklıma gelen bir soru araç kaç numara yağ kullanıyor acaba