0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel ampuller ama çok pahalı. Şöyle performansı iyi hır2 halojen var mı bildiğiniz?
nasıl yani anlamadım?
Halojen beyaz ampul göstermez ki. Performans ampulü gerekir. Hir2 ninde böyle bi ampulü yok. BulamazsınızBiraz kesenin ağzını açmak lazım, görmek için.
bende çok kararsız kaldım parasından dolayı sipariş vercem gibi ama kaliteli holojen beyaz ampul bulsam belki onuda alabilirim
Merhaba Bu bahsettiğiniz LED'ler Auris premium'larda bulunan led farlarda uygulanabilir mi?
Ben sipariş verdim bekliyorum halahttp://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=78660.msg1048332#msg1048332Youtube da xenon hid vs cree led yazıp inceleyebilirsiniz.Ledin avantajları çok.Xenondan daha homojen ışık yayıyor.Kullanım ömrü çok fazla,muayeneden geçiyor.Söküp takması normal bir halojen ampul gibi.Yanıp sonme suresi kısa,dijital olduğu için ısınma sorunu pek yok sanırım.Merceklerde kararma vs yapmaz dolayısıyla.Tabi mercekli bir far ve kaliteli ürünler olursa iyi sonuç alınacağını düşünüyorum.Merceksiz siyah taban far üzerinde deneyeceğim ben.Umarım çok göz almaz.
Ben de aracıma merceksiz led uygulaması yaptım konusunu açmıştım : http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=78609.msg1047931#msg1047931Bu resimlerdeki mercekli araç gibi duruyor ama merceksizde de gerçekten muhteşem oldu. Daha detaylı resim ekleyemedim ama ekleyeceğim. Otobanda normal yolda önüme abimin aracını geçirerek gerekli testleri de yaptım kesinlikle göz alma rahatsız etme durumu yok. Pişman olmayacaksınız ve gerçekten bambaşka bir görüş duyusu oluyor. Selektör zevki bambaşka bir şey oldu, selektörü çok az yapan ben selektör yüzünden dayak yemekten korkuyorum artık Bundan sonra hangi arabayı alırsam alayım led far takarım inşallah Benim merceksiz olduğu için muayenede çıkartırım diye düşünüyordum ama bu şekilde geçer mi muayeneden diyorsunuz ?
Ben led farlarımı muayeneye girmeden önce çıkartmıştım geçenlerde yeniden taktım ama ilk taktığım zamanki aydınlatma yok gibi geldi. Acaba far ayarları bozuk olduğu için mi böyle yoksa başka bir sıkıntı mı var anlamadım
muayenede bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum okuduğum bilgiler de bu yönde Ben sadece H7 kısa ampullerde kullanacağım henüz.Memnun kalırsam çok gerekli görürsem uzunlar için de sipariş verebilirim.Farların merceksiz olması uzunlarda aşırı göz alır diye düşünüyorum.Yerinde kullanmak önemli tabi.Sıkıştıran otobüslere vs karşı olabilir.Konunuza bakacağım.
arkadaşlar. Bu ürünü(LED'i) Bihalojen mercekte kullananlar memnun mu? ömrü ne kadar? yorumlarınız karar vermemde yardımcı olacaktır.Mesaj Birleştirildi: Ocak 23, 2018, 15:32:09Arkadaşlar bunlar led olduğundan dolayı bu paketin içinde neden balast ve diğer şeyler var?