0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
+1 kardeş allah kaza bela vermesin. ses manyaaaaaak geçenki soruma verdiğin yanıt için teşekkür bu arada (kontaktaki fan açma durumu...) dediğim gibi +1
kızı resmen kovmuşsun ilk videonun sonunda Toyotaclubtr olarak bahsi geçen otopark yöneticilerinden üyemizin haylazlığı nedeniyle özür diliyoruz.Ayrıca diğer üyelerimize de sesleniyoruz, "don't try this at home" yani, "bunu evde denemeyin" Otoparklar genel kullanım için var olan yerlerdir. İçlerine toyotaclubtr girdiğinde, gerek buluşmalar olsun, gerek üye haylazlıkları olsun bizleri kovmak ta güvenlik görevlilerine düşer. Buradan onlara da selamlarımızı yolluyorum, geçen ekim/kasım'daki İstanbul (galleria mıydı?) buluşmasında da kendilerine iş çıkarmıştık
Türkay güzel ses vermiş gerçekten ama bencede 98 de kullan
abi bilyosun bizdede corolla 2008 var memlekette babam sabah 6 sularında 30 km bir boş yolda bana arabayı vermişti yol boş olduğundan ve mesafe uzun olduğundan yolda sürat yaptım yani arabanın sesini hissettim ve senin koyduğun videodaki sesten bir fark göremedim bahsettiğin filtre orjinalmi yoksa yenimi aldın ?
ama cok benzettim pardon o zmn ya yanlıs anlama yanide ses ole geldi ben bi ara iniyim asaği bakim
abi şu ehliyeti alsam ahhh ahhhh nasıl özeniyorum
daha küçücük çocukken camın önüne oturup geçen arabaların marka modelini söylüyodum yanımda kim varsa, küçük derken 8-9 yaş değil, 4-5 yaşlarında..ailemin bütün tepkieri, kızmaları vs rağmen dedem bana 11 yaşında araba kullanmayı öğretti, bomboş bir arazide, trafiğe kapalı bir alanda sadece arabayı kaldırmayı öğretti.. o da gaz vererek falan değil, debriyajla kaldırıyordum arabayı, yıl 2000 falan..neyse o günden beri inanılmaz bir arzu oluştu, deli gibi araba dergileri biriktirmeye başladım, hepsini hatmettim, izmirde biraz şehir dışında oturuyoruz, bir sahil kasabası denebilir, kavak yelleri dizisinin çekildiği okulda okuyordum orda oturuyorduk, o civarda araba kullanırdım, ehliyeti beklemek çok büyük ızdıraptı benim için, geçen sene sınava girdim, arabam yoktu, araba izmirdeydi ben ankarada..ona rağmen dayanamadım yazı beklicektim beklemedim girdim sınava, kursa gitmedim, direksiyon derslerine katılmadım, sadece biraz kitabı okudum siınava girdim, aldım ehliyetimi, 2. yılıma giriyorum ehliyetli..daha bir kez bile polis, "çek sağa ehliyetini göster" demedi, öyle cüzdanımda duran bir kart şu anda benim için, ama o kart özgürlüğümü kazandırdı bana, o kart sayesinde araba tamamen bana ailt oldu, o kartı cebime koydum diye arabaya istediğim modifiyeyi yapıyorum, öğrenciyim ankarada, sonuçta belli bir harçlığım var, gezmemden kısıyorum hatta yemeğimden kısıyorum araca ayırıyorum, ne bileyim küçük bişeyler bile olsa araç için harcıyorum.. araba tutkusu çok büyük birşey, sanırım bir hastalık ve ben de hastahaneliğim!
Bi de kemer taksanız. Daha iyi olacaktı. Kemer sesi filtre sesinden daha çok çıkıyo.
inş bende seneye şubat ayında yaşımı dolduruyorum Türkay abi Allah inşallah o günleri banada gösterir araba ap ayrı bi tutku Toyota dahada ayrı bi tutku bizimde bu 96 modelin son günleri bizdeki abi 2009 gelince bunu vercez 11 yıldır bizimle ayrılması biraz zor olcak ama alışcam inş