Gönderen Konu: 2009 corolla filtre sesi..  (Okunma sayısı 7292 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 corolla filtre sesi..
« Yanıtla #20 : Ocak 31, 2009, 02:29:01 »
Türkay güzel ses vermiş gerçekten ama bencede 98 de kullan :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 31, 2009, 02:29:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 31, 2009, 11:07:05 »
    +1 kardeş :) allah kaza bela vermesin. ses manyaaaaaak :) geçenki soruma verdiğin yanıt için teşekkür bu arada (kontaktaki fan açma durumu...)   

dediğim gibi +1 :)
bişey değil kardeşim, yardımcı olabildiysem ne mutlu ;)
kızı resmen kovmuşsun ilk videonun sonunda :D :D

Toyotaclubtr olarak bahsi geçen otopark yöneticilerinden üyemizin haylazlığı nedeniyle özür diliyoruz.

Ayrıca diğer üyelerimize de sesleniyoruz, "don't try this at home" yani, "bunu evde denemeyin" Otoparklar genel kullanım için var olan yerlerdir. İçlerine toyotaclubtr girdiğinde, gerek buluşmalar olsun, gerek üye haylazlıkları olsun bizleri kovmak ta güvenlik görevlilerine düşer. Buradan onlara da selamlarımızı yolluyorum, geçen ekim/kasım'daki İstanbul (galleria mıydı?) buluşmasında da kendilerine iş çıkarmıştık :D
dıştan da çekmek gerekiyordu sesi yaa :) kovmadım, 1 dakkika bekle gelcem dedim :) otopark görevlisi konusuna gelince, adamlar girişte duruyor, ilk park katı 5 kat yukarda, ondan sonrada 3-4 kat çıktım, yani görevlilerden 8-9 kat yukardaydım, rahatsız olmadı inşallah kimse :-[
Türkay güzel ses vermiş gerçekten ama bencede 98 de kullan :)
bugün alcam sanırım 98e filtre, 2009 kadar ses vermedi ama yine de yırtıcı bir sesi var, bi de sadece ses değil, performans artacak, yakıt tüketimi düşecek planladığım gibi olursa..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #22 : Şubat 03, 2009, 16:51:20 »
türkay abi dizele ne yapabiliriz filtre fln bizim kasaya göre varmı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #23 : Şubat 03, 2009, 17:48:43 »
kutu içi benim bildiğim var kn marka ama kodları var onların alırken dikakt et onlara ;)
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Şubat 03, 2009, 19:43:58 »
ömer açık filtre istiyorsun anladığım kadarıyla, sizin araçlara bizim benzinlilerden daha rahat takılıyor, ben de dizelin bir parçasını alarak denedim  bu filtreyi, ama ses konusunda dizel tecrübem hiç yok, garip bir traktör sesi verebilir :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Şubat 03, 2009, 22:52:15 »
abi ilerleyen zamnalarda bakarız ozmn ben egzozu sadece kafa olarka taktım ama bi ses çıkıyo bi kaç kişi sordu hava fitleresimi var die bunla yetinelim artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Satılık Corolla 2008 Class 29.500 İrtibat Mesaj at
« Yanıtla #26 : Şubat 15, 2009, 12:35:04 »
abi bilyosun bizdede corolla 2008 var memlekette babam sabah 6 sularında 30 km bir boş yolda bana arabayı vermişti yol boş olduğundan ve mesafe uzun olduğundan yolda sürat  yaptım yani arabanın sesini hissettim ve senin koyduğun videodaki sesten bir fark göremedim bahsettiğin filtre orjinalmi yoksa yenimi aldın ?
özgürlüğüme çılgınca koşarken görmüş komşum beni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Şubat 15, 2009, 12:44:39 »
abi bilyosun bizdede corolla 2008 var memlekette babam sabah 6 sularında 30 km bir boş yolda bana arabayı vermişti yol boş olduğundan ve mesafe uzun olduğundan yolda sürat  yaptım yani arabanın sesini hissettim ve senin koyduğun videodaki sesten bir fark göremedim bahsettiğin filtre orjinalmi yoksa yenimi aldın ?
bu sesi alman imkansız yunus emre naaptın ya :) açık hava filtresi bu, kutu içi ile imkansız bu sesi alman

edit: tahminime göre sen vidyoları kalitesiz 1w hoparlörlerle veya laptop hoparlörüyle dinledin, kaliteli bir ses sistemi veya kaliteli bir hoparlör öneririrm ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #28 : Şubat 15, 2009, 12:46:45 »
ama cok benzettim :) pardon o zmn ya yanlıs anlama yanide ses ole geldi :):) ben bi ara iniyim asaği bakim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Şubat 15, 2009, 12:49:50 »
ama cok benzettim :) pardon o zmn ya yanlıs anlama yanide ses ole geldi :):) ben bi ara iniyim asaği bakim :D
araba izmirde ben ankarada olmasaydım çıkıp vidyo çekerdim :) sadece deneme amaçlı taktık filtreyi sonra söktüm, daha 1000km değildi :) şu an da 1500 olmamıştır gerçi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #30 : Şubat 15, 2009, 12:52:50 »
abi şu ehliyeti alsam :) ahhh ahhhh nasıl özeniyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Şubat 15, 2009, 13:56:02 »
abi şu ehliyeti alsam :) ahhh ahhhh nasıl özeniyorum
daha küçücük çocukken camın önüne oturup geçen arabaların marka modelini söylüyodum yanımda kim varsa, küçük derken 8-9 yaş değil, 4-5 yaşlarında..ailemin bütün tepkieri, kızmaları vs rağmen dedem bana 11 yaşında araba kullanmayı öğretti, bomboş bir arazide, trafiğe kapalı bir alanda sadece arabayı kaldırmayı öğretti.. o da gaz vererek falan değil, debriyajla kaldırıyordum arabayı, yıl 2000 falan..neyse o günden beri inanılmaz bir arzu oluştu, deli gibi araba dergileri biriktirmeye başladım, hepsini hatmettim, izmirde biraz şehir dışında oturuyoruz, bir sahil kasabası denebilir, kavak yelleri dizisinin çekildiği okulda okuyordum orda oturuyorduk, o civarda araba kullanırdım, ehliyeti beklemek çok büyük ızdıraptı benim için, geçen sene sınava girdim, arabam yoktu, araba izmirdeydi ben ankarada..ona rağmen dayanamadım yazı beklicektim beklemedim girdim sınava, kursa gitmedim, direksiyon derslerine katılmadım, sadece biraz kitabı okudum siınava girdim, aldım ehliyetimi, 2. yılıma giriyorum ehliyetli..daha bir kez bile polis, "çek sağa ehliyetini göster" demedi, öyle cüzdanımda duran bir kart şu anda benim için, ama o kart özgürlüğümü kazandırdı bana, o kart sayesinde araba tamamen bana ailt oldu, o kartı cebime koydum diye arabaya istediğim modifiyeyi yapıyorum, öğrenciyim ankarada, sonuçta belli bir harçlığım var, gezmemden kısıyorum hatta yemeğimden kısıyorum araca ayırıyorum, ne bileyim küçük bişeyler bile olsa araç için harcıyorum.. araba tutkusu çok büyük birşey, sanırım bir hastalık ve ben de hastahaneliğim!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #32 : Şubat 15, 2009, 18:16:18 »
daha küçücük çocukken camın önüne oturup geçen arabaların marka modelini söylüyodum yanımda kim varsa, küçük derken 8-9 yaş değil, 4-5 yaşlarında..ailemin bütün tepkieri, kızmaları vs rağmen dedem bana 11 yaşında araba kullanmayı öğretti, bomboş bir arazide, trafiğe kapalı bir alanda sadece arabayı kaldırmayı öğretti.. o da gaz vererek falan değil, debriyajla kaldırıyordum arabayı, yıl 2000 falan..neyse o günden beri inanılmaz bir arzu oluştu, deli gibi araba dergileri biriktirmeye başladım, hepsini hatmettim, izmirde biraz şehir dışında oturuyoruz, bir sahil kasabası denebilir, kavak yelleri dizisinin çekildiği okulda okuyordum orda oturuyorduk, o civarda araba kullanırdım, ehliyeti beklemek çok büyük ızdıraptı benim için, geçen sene sınava girdim, arabam yoktu, araba izmirdeydi ben ankarada..ona rağmen dayanamadım yazı beklicektim beklemedim girdim sınava, kursa gitmedim, direksiyon derslerine katılmadım, sadece biraz kitabı okudum siınava girdim, aldım ehliyetimi, 2. yılıma giriyorum ehliyetli..daha bir kez bile polis, "çek sağa ehliyetini göster" demedi, öyle cüzdanımda duran bir kart şu anda benim için, ama o kart özgürlüğümü kazandırdı bana, o kart sayesinde araba tamamen bana ailt oldu, o kartı cebime koydum diye arabaya istediğim modifiyeyi yapıyorum, öğrenciyim ankarada, sonuçta belli bir harçlığım var, gezmemden kısıyorum hatta yemeğimden kısıyorum araca ayırıyorum, ne bileyim küçük bişeyler bile olsa araç için harcıyorum.. araba tutkusu çok büyük birşey, sanırım bir hastalık ve ben de hastahaneliğim!

abi yaklaşık hemen hemen seninle ben aynı durumdaydık galiba, benimde arabalara küçük yaştayken tr tuning dergilerindeki modifiyeli arabalara bakarak aklımda hep büyügünce modifiye yapıcağım arabaları cizerdim ve öyle bi tutku olduki bu resim cizmem ders dinlemiyip en arkada 98 kasa toyotamızın modifiyeli halini cizerdim ama bi kere bile o direksiyonun basına oturamadım ilk sürmeyi dayım öğretti bana ama tam olarak en sonunda 2004 kasa toyotamızı sattıktan sonra 2 sene arabasızdık o yuzden sadece yazın memlekette sürebildiğimdi en sonunda 2008 corollamızı alana dek aldıktan sonra muzık dınleme baganesıyle alıp 30-60 dk sırf kapının onunde kucuk bır bos yolda tur atardım tabi aylar geçtikce bu tur atmam bi üst mahalleye hatta yetinmiyip sırf caddenın sonuna gıdıp gerı donerdım sımdı ıse keyifle surdugum o corollamızı satıyoruz babamın aklında 1-2 model var ehliyeti alınca bana kalıcak o yuzden terkrar corolla aldırtmak ıstıyorum :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Şubat 16, 2009, 15:14:31 »
Bi de kemer taksanız. Daha iyi olacaktı. Kemer sesi filtre sesinden daha çok çıkıyo.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Şubat 16, 2009, 15:18:26 »
Bi de kemer taksanız. Daha iyi olacaktı. Kemer sesi filtre sesinden daha çok çıkıyo.
ismail abi, ilk videoydu o kemersiz olan, otoparktayız ve sadece bir dakikalık bir vidyo çekcez diye takmamıştık, sonraki vidyolarda kemerlerimiz takılı, benim arabamda kuraldır kemer takmak, kısa mesafelerde bile takarım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #35 : Şubat 16, 2009, 15:49:41 »
zaten dıt dıt sesi duyuluyo videonun birinde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #36 : Mart 29, 2009, 01:30:53 »
Türkay abi sesi duyunca içim gitti babam izin verse bi saniye bile durmam yerimde ama araba babamın olunca sadece Türkay abimizin videolardında göre biliorz :D
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Mart 29, 2009, 20:05:23 »
berkay senin resimdeki arabadan var aslında benim, 98 corollam var, onun sesini de çektim onu göstereyim sana o da süper bağırıyor :) bu 2009 corolla annemin, denemek için takmıştım filtreyim ;) berkay ben de senin gibiydim, araba tamamen standarttı, resimlere bakıp videoları izliyordum, nisan 2008de ehliyetimi aldım, ses sistemine başladım, araba benim değildi, aralık 2008de bu araba senindir dediler, kendilerine 2009 aldılar, o dakika fardır, janttır birşeylere başladık, projeler kurduk, yavaş yavaş ilerliyorum, araba senin olsun, herşeyi yaparsın ama filtre muhteşem birşey :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #38 : Mart 30, 2009, 23:58:26 »
inş bende seneye şubat ayında yaşımı dolduruyorum Türkay abi Allah inşallah o günleri banada gösterir araba ap ayrı bi tutku Toyota dahada ayrı bi tutku :D
bizimde bu 96 modelin son günleri bizdeki abi 2009 gelince bunu vercez 11 yıldır bizimle ayrılması biraz zor olcak ama alışcam inş  :(
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Mart 31, 2009, 09:50:37 »
inş bende seneye şubat ayında yaşımı dolduruyorum Türkay abi Allah inşallah o günleri banada gösterir araba ap ayrı bi tutku Toyota dahada ayrı bi tutku :D
bizimde bu 96 modelin son günleri bizdeki abi 2009 gelince bunu vercez 11 yıldır bizimle ayrılması biraz zor olcak ama alışcam inş  :(
ah bee, keşke durum olsaydı da bu da elinizde kalsaydı :( ikisi beraber sizde duraydı, 96 model senin olurdu, ufaktan birşeyler yapardın ona, kişiselleştirirdin :(