0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben alacam Kaan fakat a119 un fiyatının duşmesini bekliyorum. Acelem olmadığı için takılıyorum öylesine
Allah korusun kaza yaptınız. Karşı taraf diyecek ki bu araç 150 ile gidiyordu çok hızlıydı kurala uymuyordu. Nasıl ispat edebiliriz? GPS ile Demirhan abi ateş senide mi çağırıyor
Şimdi arkadaşlar ne yapmalıyız sizce hangisi daha iyi hangi ürünü almak daha mantıklı olur bi öneri veren yokmu Sent from my iPhone using Tapatalk
Ya uydu bağlantısı gerçekleşmemiştir yada yazılımdan gps açma kısmı varsa açmamışsındır. Yada hızın gerçekten sıfır ise yazılımsal kırmızı renktir
evin içindeydim abi. hız yazın diye koşacaktım da uzatma o kadar uzun değildi sıfır ise kırmızı yazıyor olabilir abi arabada denemedim daha
Herkese merhaba,Sitemin linkleri paylaşıldığı için bu sayfayı buldum. Konu içerisinde Viofo güncellemesi ve a118c incelemesinin paylaşıldığı site bana ait. Forumlarda böyle konular gördüğüm zaman, daha faydalı olabilmek adına üye olup, destek vermeye çalışıyorum. Elimden geldiğince de kampanya ve yeni incelemeler hakkında da bilgi vermeye çalışacağım. A118 veya herhangi bir araç kamerası konusunda desteğe ihtiyacınız varsa mesajımı alıntılayarak cevaplarsanız sevinirim.