0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir dönem benim aracımda gergi balyasından kaynaklı bir tıkırtı sesi vardı aracın içinden bile çok net duyuluyordu şıkı şıkı şıkı diye ses yapıyordu bilya kendi içini yağlayınca ses kesiliyordu tabi sesin kesilmesi 3-5 dakika sürüyordu sesi dinlemek için kayışlar bölgesine kulağını yanaştırman yeterli direk duyarsın zaten ben kendim tespit etmiştim.
Arkadaslar iyi aksamlar aracimda olan sorunu giderdim. Sorun krank kasnaginda bulunan catlaktan ve avare kasnagi dedikleri parcalardan kaynaklaniyormus Samsunda Turan Usta sorunun kaynagini buldu. Krank kasnagi cok pahali oldugu icin cikma parca bulduk yerine diger kasnagi da servisten aldik. Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim hepinizeLG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi ben sesi kaydetmistim dinlettim. Dha sonra o gun vakti yoktu bakamadi daha sonraki gun sabah 8 de gittim arabayi biraktim tam soguyunca dinlemis tam duyamamis sesi. Ama suphelendigi yerleri kontrol etmeye baslamis. O arada buna rastlamis. Tornavidayi oraya dayayip sesi dinlediginde ses kaydindaki sese cok benzedigini tespit etti zaten. Tamamen tecrube bnce abiLG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi