0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet özcan 1/1 su katılabiliyor. Ama açıkçası performansta biraz düşüyo.
Kola ile krom çok güzel parlıyor, lastiklere tavsiye etmem. Bizim patron mobil araba yıkama işine girdiği için bize lastikler için özel solüsyonlar geliyor, bulabilirseniz onları kullanın
Ben Ankarada oto galeride çalışıyorum, bizde bu lastik parlatıcı solüsyonlarla tanışmadan önce sergilediğimiz araçların lastiklerinde arap sabunu kullanıyoduk fakat arap sabununun parlaklığı kuruyana kadar devam ediyor ve toz çekiyor. Bu solüsyonlar çok daha etkili ve bir kaç gün sürüyor parlaklık üstelik lastik kirli olsa bile uygulanabiliyor ve iyi sonuç veriyor fiyat olarakta çok pahalı değil. Biz 5 lt sini 25 tl ye alıyoruz.
Mehmet bey bu solüsyonlar oto marketlerde satılan markalı ürünlerden değil, bize bunları kimya firmalarının plasiyerleri getiriyor. Bir ara istanbuldanda marmara kimya diye bir firma getiriyordu ama Konrantre değildi. Sarı renkte bir solüsyondu. Numarasını bulmaya çalışırım isterseniz.
Seni gidi mytbusters izleyicisiiii
Bende isterim İsmail.Yıkama Center açarsam lazım olacak.Ortada fol ve yumurta yok ama ben şimdiden kompsresör ve diğer ekipmanları araştırmaya başladım..
Özcan beyBu şekilde daha maliyetli olmuyormu. çünkü temizleyecek ekibi, suyu, malzemeleri taşıyacak araçı kamyonetten aşağısı kurtarmaz
Ayakkabı boyası accayıp sıvrı bır fıkır geldı bana bende krem seklınde besleyıcı bır krem var ayakkabı derısı ıcın onu denıyecegım catlarsa lastıkler catlasın zaten degısım zamanı dayandı kapıya. 4.senesını dolduruyor 4mm dıs derınlıgı kaldı.