0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Yaşar.Egzoz, far vs değerleri görünüyor mu?
Fren, far, egzoz değerleri vs aslında vermeleri gerekir, bunun için ücret ödeniyor aslında, kullanıcı durumu görmek ister. Mesela far tölera sınırın içinde ayar ve lümen olarak ama neresinde olduğunu belirtmeli sistem.
Pardon far ve fren değerleri yazıyor aks sapma falan. Yalnız önceki eksoz muayenesindeki değer 023'tü bunda daha yüksek çıktı. 1.23 ve 1.63 tolerans 3.50 imiş. Benzinde olçüm yapılmadan evrağa değer yazılmasıda garip.
Benim egzoz muayenesinde önce benzin ölçtüler sonra gaza al dediler ilk gaz muayenesi olduğundan bende nasıl gaza alacağımı bilemedim bastım gaza adam sapıttı abi düğmesine basacaktın dedi. Bekledik baya bi aletin kendine gelmesi için gaza basınca alet sapıtıyormuş
Evrağı hemen çıkartsalarmış tamam diye Memlekette muayene elemanı Vectra'nın el frenini çok sert çekince halatı kopardı başka bişeye bakmadan amca seninki tamam diye yolladı.
yok ya bekledik baya ama düzgün çıktı şükür Ben seviyorum adam gibi muayene etmelerini, ciddi riskli şeyler yakalanıyor bazen
Bende katılıyorum ilk zamanlar aşırı sıkıydı sonradan gevşettiler. Geçemeyenler eskiden muayene ne iyiydi diye hayıflanıyorlar.
Her işte olduğumuz gibi bu denetim işini de kendimize benzettik malesef. Freni tutmayan, far ayarı düzgün olmayan vb her araç aslında bizim için ve karşımızdakiler için birer ölüm makinası demek
Herşeyin hilesini buluyoruz anında. Önceki şirkette vatandaş plaka ve ruhsatı yolladı Tüvtürk istasyonunda aynı renk ve tipte araca takıp muayene yapıp evrakları yolladılar gelde güven haydi.
Vay anasını işin iyice .okunu çıkarmışlar Çok cahiliz ya hakikaten şark kurnazlığı içimize işlemiş. Ya arkadaş hiç mi anan baban bacın kardeşin deden ninen çoluğun çocuğun yola çıkmıyor. Böyle freni tutmayan bir araba gelip akrabana çarpıp öldürse hiç mi için sızlamaz. Her işte böyleyiz ya, hiç umursamıyoruz. Ha bak bende böyle diyom ama kesin bende işime ne gelse öyle yaparım kaçak kuçak yol ararım. Zaten kendimizi düzeltsek toplum düzelecek ama işte adalet olmayınca insan kendini enayi hissediyor