0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
frene basınca debriyaj basılı mı bekliyor yoksa vitesi boşa mı alıyor?
merhaba. benzer sorun yaşıyorum. konu açmak yerine buradan sorayım. 2015 27000 km mmt corollam var. bazen (ayda 2-3 kez) geri vitese taktığımda bip sesi geliyor ve birkaç saniye geri vitese geçmiyor. sonra müdahaleye gerek kalmadan geri vitese geçiyor. E de iken hiç başıma gelmedi hep geri vitese geçişlerde oluyor. actuator ve balata için erken bir km değil mi? 27 bin km nin 25 binini uzun yolda yaptı ama son 4-5 aydır sürekli şehir içi kısa mesafe (git-gel 1-2 km) kullanmak zorunda kalıyorum. ilk aldığım zamanlarda da bir iki kez yapmıştı servis "normal 2015 lere kalibrasyon yapmıyoruz olsa bile 40 binden sonra kalibrasyon olur demişti. bir fikriniz var mı acaba?
Merhabalar siteye yeni üyeyim2010 model coralla comfort extra aracımız var otomatik şanzıman yaklaşık 1 senedir biz kullanıyoruzaracı kullandığımız süre içinde 3 belki 4 kere vitesi ışıkta n den e moduna alıp gaza bastığımda bip bip edip ilerlemiyor 3-4 saniye kadar sonra ilerliyor. Bunun sorunu ne olabilir acaba şanzımanın ısınması mı ?Bu arada Adana da oturmaktayım öyle trafik filan da yok burda
Aracımı 2015, 16 bin km.de aynısı bende de var servise sorduğumda bazen dişli denk gelmiyor, onun denk gelmesini bekliyor sistem demişlerdi GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normal giderken kırmızı ışıkta durdunuz en fazla iki saniye sonra boşa alıyor
Esat bey merhaba:Aracınızda hiç bir sıkıntı yok,geri vites dişlisi çok ender de olsa anında kavrama yapmaya biliyor,o zamanda ikaz veriyor ama 3-5 saniye sonra işlem tamam.Benim aracımda da binde bir oluyor sıkıntı yok.İyi günlerde kullanın aracınızı ve kafanızı takmayın,Mesaj Birleştirildi: Haziran 11, 2016, 02:26:07burak bey merhaba:eğer yolda kalmak istemiyorsanız acil baskı-balata-bilya yenileyin,iyi günlerMesaj Birleştirildi: Haziran 11, 2016, 02:28:19Evet Aydın bey doğru tespit servisin verdiği bilgi tamamen doğru
yolda kalırsınız...aisin balata seti ve aisin rulman 550 tl 300 de değişim işçiliği 850 tl.actuator ün motorunada bakılmalıdır..