0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hız sınırlamayı kullanmadım daha.
yarım saattir düşünüyorum ama kullanmadığım tek özellik 4 cam kitleyen düğme ve iç dikiz aynası karartma tuşu o hep kararık duruyor.. cruise, ön sis, gerekli havada arka sis, küllük, çakmaklık, eşya gözleri tıka basa dolu, boş telefon şarj çakmaklığı, gösterge ışık seviyesi, dikiz aynası elektrikli ayar, silecek fasıla ayarı bile, direksiyon ayarı, klimanın her türlü fonksyonu, radyonun her türlü fonksyonu, emniyet kemeri yükseklik ayarı, vitesin shift lock tuşunu bile devamlı kullanıyorum. hepsiyle ayrı ayrı alıp veremediğim şeyler oluyor zamanla.. yıllardır kullandığım için artık gezbere hiç bakmadan adeta bir robot gibi arabada istediğim özelliğe elim reflex olarak gidiveriyor..geçen gün hatta bu başlığı okumamıştım henüz, uzun yolda otomatik en iyi çeken radyoları hafızaya kaydeden düğme var basılı tutuyosun.. onu kullanınca allah'ım sonunda bunu da kullanmaya başladım araba daha çok sömürülemezdi demiştim..
Bagaj kapağını içeriden açan o küçük kolu hiç kullanmadım daha tabi bir kere benzin deposu diye çekene kadar. (Hem anahtardan açılıyor hemde bağaj üzerinden ne gerek varsa bir de oraya koymuşlar)
Arka sis farını tek kullanan benim galiba. Bazen arkamdan gelen jayvan herif dibime girer, abuk subuk hareketler yapar ve ona tepki olsun diye bir iki kere yakar kaparım.
hız sınırlandırmayı kullanmayı hiç düşünmedim. 1 kere denedim çalışıyor mu diye dışında hiç çalıştırmadım.
benimde kullanmadıklarım şunlar;1. vsc 2. far yüksekli ayarı3. cd