Gönderen Konu: oksijen sensörü fiyatı  (Okunma sayısı 15341 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: oksijen sensörü fiyatı
« Yanıtla #20 : Ocak 23, 2009, 11:09:57 »
türkay bence lpg taktır
performansı düşünüyorsan kesinlikle sıralı sistem olsun
ekonomi ise kullanmaya başla vazgeçemiyeceksin :D
su an benim düldül şehir içi 170-180 ykr yakıyo üstelik sıralı sistem değil
taktırcam yaa, bugün gidip birkaç yerle konuşmayı planlıyorum, taktırma maliyeti, işletme maliyeti, uğraşması gerekli şeyler, tekrar vizeye girmek gerekiyormuş sanırım o çok can sıkıcı, vizeişi halloldu diye gittim far aldım, xenon falan o yüzden kalırsam vizeden çok canım sıkılcak..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 23, 2009, 11:09:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 23, 2009, 11:33:32 »
orjinal farlarını takarsın giderken
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • aile için efsane
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Ocak 23, 2009, 21:59:17 »
Türkay bey benimde 1997 model aracım var yakışı biraz fazla... Lamda sensörü şüpheli durumda! Servisten randevu aldım , pazartesi bakılacak...
 Lpg yi ben kullanıyorum , size sıralı sistemleri tavsiye ediyorum. Sıralı sistemlerde tam emniyetli olanları taktırın derim. Bazı frmalar ucuza lpg den benzine otomatik geçişi olmayan kitler takıyorlar. Lpg de sorun olduğunda araç hemen benzine geçmeli..
Şu anda İzmir'de 780 tl ye proje dahil lovato montajı reklamını Yeni Asır da gördüm. Bu fiyatla vize ve ruhsat değişimi dahil 1100 tl civarında olabilir...
EFSANELER HİÇBİR ZAMAN ÖLMEZ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #23 : Ocak 23, 2009, 22:01:52 »
Türkay bey benimde 1997 model aracım var yakışı biraz fazla... Lamda sensörü şüpheli durumda! Servisten randevu aldım , pazartesi bakılacak...
 Lpg yi ben kullanıyorum , size sıralı sistemleri tavsiye ediyorum. Sıralı sistemlerde tam emniyetli olanları taktırın derim. Bazı frmalar ucuza lpg den benzine otomatik geçişi olmayan kitler takıyorlar. Lpg de sorun olduğunda araç hemen benzine geçmeli..
Şu anda İzmir'de 780 tl ye proje dahil lovato montajı reklamını Yeni Asır da gördüm. Bu fiyatla vize ve ruhsat değişimi dahil 1100 tl civarında olabilir...
benim aklımda sadece BRC markası vardı lovato markasını önerirmisiniz ki? ucuz diye balıklama atlamak olmaz sanki, bir de bu işletme işiyle ben mi uğraşıyorum yoksa takan yer mi ayarlıyor herşeyi?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • aile için efsane
« Yanıtla #24 : Ocak 27, 2009, 22:46:03 »
Türkay bey Toyota motorları lpg uyumları çok iyi. Lpg kiti taktırırken ;işçilik , emniyet sistemleri ve yedek parça durumunu iyi araştırın. Lpg montajı yapanların hemen hemen hepsi muayenesine kadar istersen anahtar teslim ayarlıya biliyorlar. Bayraklıda AY-OK oto var , 4 - 5 markanın montajını yapmaktalar, istenirse anahtar teslimde yapıyorlardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • aile için efsane
« Yanıtla #25 : Ocak 27, 2009, 22:52:50 »
Lpg markası tavsiye etmekten çekiniyorum, bu işte en önemli şey işçilik olduğu için montaj personeliyle mutlaka birebir görüşmek ve referans müşterilerden fikir alamak önemli.
Ben Manisa'da montajı acele ile yaptırdım ,ama keşke İzmir'de araştırıp yaptırsaydım diyorum. Aracıma yanlış yazılım nedeniyle fazla tüketimle başlayan bir iki sorun yaşadım.
 Tecrübe ve işçilik çok önemli!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Ocak 28, 2009, 00:19:06 »
abi vazgeçtim ben lpg işinden, 2 yıl daha benzinle devam diyorum, vize işi dert olur bana far falan.. hiç o sıkıntıya girmicem, 2 yıl sonra vizeden önce ayarlıcam lpg..şimdi ben şu sensörü ayarlayım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Ocak 28, 2009, 10:33:56 »
Her ne kadar LPG taktıracaklara yılda yapacakları km. v.s. düşünülerek yılda 20-25 bin km  geçmeyecekseniz LPG ye gerey yok diyenler olsada, yakıt tasarrufu - iki adet depoyla yakıt bitti endişesi olmaması - LPG nin düşük emisyonu - bazılarına göre çok zarar versede bazılarına göre düşük karbüratör ve ateşleme siztemi bakım maliyeti... sebepleriyle ben her zaman LPG den yanayım, ayrıca diğer arkadaşlarında belirttiği gibi düzgün bir sistem ve kaliteli işçilikle mükemmel sonuçlar elde edilebiliyor, artık sıralı sistem lerde çekiş farkı bile olmuyor sanırım...
Oksijen sensörünü biliyordum ama işlevini tam olarak bilmiyorum, çok iyi oldu ;)
İnşaallah kolay bir şekilde hallolur işiniz

Selam ve dua ile
Saygılar...
Sular yükselince balıklar karıncaları,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer,
Kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir,
Kimin kimi yiyeceğini suyun akışı,
Suyun akışını da Mevla belirler...