0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.Zafer Aksu 2.İlhan Gider3.Oğuzhan Çağdaş4.Seçkin Ünlüsoy5.Ogün Çetinkaya6.Recep Nedim Dönmez7.Recep Nedim Dönmez'in arkadaşı8.Sercan Kara9.Mustafa Can Delikanlı10.Hakan ErgünTarih ve yer için eski üyelerden tavsiye bekliyoruz, Etlik tarafı iyi fikir aslında, geçenlerde Başkent Oto dan bagaj kromajı yaptırdım Etlik 'te ihtiyacı olan olursa not düşeyim dedim hatta kendisi de sordu çok Toyota parçası sipariş alıyorum ne sitesi bu diye sorrduMesaj Birleştirildi: Mayıs 03, 2016, 12:11:28Seçkin Hocam sizinle özellikle görüşmek istiyorum ama havaların düzelmesi lazım
Bende buluşmaya gelmeyi çok istiyorum inşallah bana uyan bir zamanda olur ve gelirim buluşmaya. Bende bagaja krom istiyorum başkent otoda buldum en ucuz orda ve 34 tl. Bir türlü yolum düşmedi bir ara gidip alacağım.
hep beraber orayada gideriz o zaman kasalar da zaten oda, bende araca cam rüzgarlığı alıcam vardı en son elinde başkentin.
Aslında çok güzel olur ama pazar günü açık olacağını sanmıyorum ben
Ben Pazar günü taktırdım kromajı,rica etsek açar gibi çok ilgili bir arkadaş.Seçkin Hocam yazın Ankara'da olur musunuz boya koruma vs işlemlerine devam ediyor musunuz?Haftaya detaylı iç temizliği yaptıracağım dış için sizinle görüşmek isterim Haziran başı gibi
8 mayısta buluşuyormuyuz arkadaşlarSent from my iPad using Tapatalk
13 veya 27 si kimlere uygun pekiHTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi