Gönderen Konu: Hacizli/rehinli araç nereye şikayet edilir?  (Okunma sayısı 15530 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Ynt: Hacizli/rehinli araç nereye şikayet edilir?
« Yanıtla #20 : Nisan 08, 2016, 15:39:18 »
Talat 155 ara plakasini ver yakalamali hacizli bir araba oldugunu soyle her turlu alir gotururler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav polise bilgi versen. Gelir beni alırlar. Ben polis teşkilatına güvenmiyorum desem yeridir!

Eğil de kulak ver ceddine, Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!

***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 08, 2016, 15:39:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 08, 2016, 15:53:05 »
Bu agir oldu Talat hocam. Yanlis adam degilsen ne diye gelip seni alsinlar. Suleyman bey mevcut borc odenene kadar o rehinler hazizler yakalamalar araci  ustunden kalkmaz. Ilave olarak bu tarz arabalarin yakalanmasi ici  trafikte olmasina gerek yok. Site otoparki kapali garaj vs nerede olursa olsun yakalama islemi gerceklestirilir.

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 120 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 08, 2016, 16:10:16 »
Bu agir oldu Talat hocam. Yanlis adam degilsen ne diye gelip seni alsinlar. Suleyman bey mevcut borc odenene kadar o rehinler hazizler yakalamalar araci  ustunden kalkmaz. Ilave olarak bu tarz arabalarin yakalanmasi ici  trafikte olmasina gerek yok. Site otoparki kapali garaj vs nerede olursa olsun yakalama islemi gerceklestirilir.

Kastettiğim, kimse şikayet etmezse polis de sokak sokak yakalama kararı olan arabayı aramaz. Plaka tanıma sistemine düşmesi ya da yolda durdurma sonucu yakalama olsa gerek. Yoksa yıllarca o araba orada nasıl durabilirdi.
Haciz kararında 1 yıllık zamanaşımı durumunu bir avukat forumunda okumuştum sanırım.
12.2012 - 04.2015 > 2003 Clio Symbol 1.5 dCi Authentique
04.2015 - 10.2016 > 2003 Corolla 1.6 Sol otm.
08.2020 > 2012 Berlingo 1.6 Hdi X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 08, 2016, 16:26:14 »
Bu plaka tanıyan sistemler de bi hız ihlali yapanları görür zaten.
Geçen ankara polis müdürü çalıntı araçla gezmiş 3 gün ne durdurmuşlar ne de sabit radarlardan görülmüş...
Kimlik bilgileri de gitti. Devlet işine gelenden para koparabildiğinden koparıyor.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 08, 2016, 16:28:39 »
O yakalama kararını çıkartmak için iki bin liraya yakın masraf ediyor alacaklı. Eğer alacaklı avukatına ulaşılabilse anında alırlar aracı oradan. Nasıl ulaşılabilir hiç bir fikrim yok, belki forumda bu işleri bilen biri yardımcı olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '12
  • 120 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 08, 2016, 18:22:07 »
Bu plaka tanıyan sistemler de bi hız ihlali yapanları görür zaten.
Geçen ankara polis müdürü çalıntı araçla gezmiş 3 gün ne durdurmuşlar ne de sabit radarlardan görülmüş...
Kimlik bilgileri de gitti. Devlet işine gelenden para koparabildiğinden koparıyor.
Emin olun plaka tanıma sistemi (PTS) radar dışında da çalıntı araç, plakası kayıp araç yakalama konusunda oldukça mahir. Plaka açık olduğu sürece kaçırma ihtimali yok. Ancak yakalanacak aracın gittiği yönde, aynı zaman aralığında, elinde iş olmayan ekip olması ve araç herhangi bir ara sokağa girmeden önüne çıkabilmesi, diğer araçların içinden o aracı seçebilmesi ve durdurabilmesi lazım ki bu da özellikle büyük şehirlerde zayıf ihtimal oluyor.
12.2012 - 04.2015 > 2003 Clio Symbol 1.5 dCi Authentique
04.2015 - 10.2016 > 2003 Corolla 1.6 Sol otm.
08.2020 > 2012 Berlingo 1.6 Hdi X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #26 : Nisan 08, 2016, 20:14:59 »

Başımdan 1 olay geçti ona istinaden dedim.  Konsere gittim. Dönüşte benim torosa arkadan biri surtmus. Daha sonra benim karşımdaki araca da surtmusler. Adam polisle benim araba başında bekliyor.
Bu adam carpmistir (!)  abi dedi polise!

Dedim abi ben yeni görüyorum. Çarpsa ya Kacarim ya adamı bulur konuşurum. Be alaka dedim. Adamlar beni polis otosuna aldı. Lan yaptıysan söyle uğraştırma bizi falan öyle bir psikolojik baskı kurdular ki normal bir insan abi tamam çarpmadim ama ben çarpmış gibi yazın adamın parasını ödeyelim diyesin gelir. O gün 2 saat polis otosu içinde dışında anamdan emdigim süt burnumdan geldi. Araç ta benim değil.

Yanımda arkadaşlar var. Onlar da laf anlatıyor ama hikaye gecenin körüne kadar tuttular. Evdekiler endişelenmis tabi yaş o zamanlar 20 falan.

Daha unuttuğum bir çok şey oldu

Boyle bir durumda benim yerime kendinizi koyun

***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 08, 2016, 20:17:57 »
Başımdan 1 olay geçti ona istinaden dedim.  Konsere gittim. Dönüşte benim torosa arkadan biri surtmus. Daha sonra benim karşımdaki araca da surtmusler. Adam polisle benim araba başında bekliyor.
Bu adam carpmistir (!)  abi dedi polise!

Dedim abi ben yeni görüyorum. Çarpsa ya Kacarim ya adamı bulur konuşurum. Be alaka dedim. Adamlar beni polis otosuna aldı. Lan yaptıysan söyle uğraştırma bizi falan öyle bir psikolojik baskı kurdular ki normal bir insan abi tamam çarpmadim ama ben çarpmış gibi yazın adamın parasını ödeyelim diyesin gelir. O gün 2 saat polis otosu içinde dışında anamdan emdigim süt burnumdan geldi. Araç ta benim değil.

Yanımda arkadaşlar var. Onlar da laf anlatıyor ama hikaye gecenin körüne kadar tuttular. Evdekiler endişelenmis tabi yaş o zamanlar 20 falan.

Daha unuttuğum bir çok şey oldu

Boyle bir durumda benim yerime kendinizi koyun

Talat hocam seni cok iyi anliyorum. Haklisin ama yine de umudunu kaybetme.

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #28 : Nisan 08, 2016, 20:29:57 »
Talat hocam seni cok iyi anliyorum. Haklisin ama yine de umudunu kaybetme.

Yo ben hep umutluyum ama sadece o olay benim on yargılarımı kirmama engel oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 08, 2016, 21:49:10 »
 :rofl: :rofl: sen yine iyisin benim üniversitede ev arkadaşı maça girmek için sıraya girmiş üst baş ararken aha bu ne demiş polis kocaman sustalı bıçak  :rofl: :rofl: yürü merkeze deyip toplanmışlar başına. Şuydu buydu derken biri şaka yaptık şurda kamera var bak gülümse demişler.  Bizimkisi salak salak bakınmış etrafa, abi nerde kamera var deseler baktım diyor  :rofl: :rofl: :rofl: meğersem oda şakaymış bizimkiyle iyi kafa bulmuşlar. Maça sonradan girmeye çalışan beleşçi şakası herhalde,  can sıkıntısına matrak geçmişler  :lol:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 5 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 26, 2016, 17:53:34 »
Araç üzerinde yakalamali haciz yok ise şikayet etmeniz birsey değiştirmez.Ancak araç bir suç işleme esnasında kullanılmış terkedilmiş veya kazaya karışmış ise ayrı konu.onun dışında haciz rehin artık ülkemizde gayet normal bir durum.Bu arada e Devlet üzerinden araç sorgulama kaldırıldı.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Nisan 26, 2016, 18:08:19 »
istanbul 35. icrayı arayın dosya numarasından avukat ismini isteyin. avukatı googleden çok rahat ulaşırsınız. ya da vdf arayın avukat ismini isteyin. avukata aranan aracın plakasını verin bu aracın yerini biliyorum 300 500 tl verin yerini söyleyeyim size deyin para bile alırsınız. vdf'nin avukatının saha ekibi var araç bağlayan ancak bu aracın büyük ihtimalle sahibi başkasına verdi oda koydu kaldı orada. çok yakın arkadaşlarım bu işi yapıyor güzel para var araç bağlama işinde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #32 : Nisan 26, 2016, 21:40:46 »
istanbul 35. icrayı arayın dosya numarasından avukat ismini isteyin. avukatı googleden çok rahat ulaşırsınız. ya da vdf arayın avukat ismini isteyin. avukata aranan aracın plakasını verin bu aracın yerini biliyorum 300 500 tl verin yerini söyleyeyim size deyin para bile alırsınız. vdf'nin avukatının saha ekibi var araç bağlayan ancak bu aracın büyük ihtimalle sahibi başkasına verdi oda koydu kaldı orada. çok yakın arkadaşlarım bu işi yapıyor güzel para var araç bağlama işinde :)

yok hocam ağlayanın malı gülene ne hayır etsin. insanlik namına jandarma arkadaşlar var denk gelirse söylerim bakalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 26, 2016, 22:58:53 »
yok hocam ağlayanın malı gülene ne hayır etsin. insanlik namına jandarma arkadaşlar var denk gelirse söylerim bakalım
ağlayan falan yok hocam o konuda netimdir. bende hukuk büroları vs gibi işlerle alakalıyım. 60 binlik arabaya 10 bin verip 50 bin kredi kullanırlarsa almadan anaları ağlıyor aslen. ödeyemeyincede ağlamayacaklar. bankalar bu konuda acımasızlar faiz hususunda ama alanlarda hatalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Nisan 26, 2016, 23:01:53 »
ağlayan falan yok hocam o konuda netimdir. bende hukuk büroları vs gibi işlerle alakalıyım. 60 binlik arabaya 10 bin verip 50 bin kredi kullanırlarsa almadan anaları ağlıyor aslen. ödeyemeyincede ağlamayacaklar. bankalar bu konuda acımasızlar faiz hususunda ama alanlarda hatalı.
Kesinlikle çok haklısın.  :tamam: yorgana göre değil krediye göre uzatıyor artık millet ayağını.  Yazık.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 27, 2016, 00:53:41 »
yakalamali olunca bagliyorlar diye biliyorum annemle babam maliyede çalışıyor annem icra servisinde çok güzel arabalar düşüyor bazen görüyorum hepsi toz pislik icinde yatiyor :(

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Nisan 27, 2016, 01:38:16 »
En son ne oldu ?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Nisan 27, 2016, 06:26:53 »
En son ne oldu ?

Talatın evinin adresini öğrenip,  avukata haber verip para kazanmayı düşünüyorduk en son  :lol:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #38 : Nisan 27, 2016, 09:04:52 »
Jandarma trafik astsubay arkadaşa söyledim  2 güne alacaklar aracı