0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Talat 155 ara plakasini ver yakalamali hacizli bir araba oldugunu soyle her turlu alir gotururler.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu agir oldu Talat hocam. Yanlis adam degilsen ne diye gelip seni alsinlar. Suleyman bey mevcut borc odenene kadar o rehinler hazizler yakalamalar araci ustunden kalkmaz. Ilave olarak bu tarz arabalarin yakalanmasi ici trafikte olmasina gerek yok. Site otoparki kapali garaj vs nerede olursa olsun yakalama islemi gerceklestirilir.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu plaka tanıyan sistemler de bi hız ihlali yapanları görür zaten.Geçen ankara polis müdürü çalıntı araçla gezmiş 3 gün ne durdurmuşlar ne de sabit radarlardan görülmüş...Kimlik bilgileri de gitti. Devlet işine gelenden para koparabildiğinden koparıyor.
Başımdan 1 olay geçti ona istinaden dedim. Konsere gittim. Dönüşte benim torosa arkadan biri surtmus. Daha sonra benim karşımdaki araca da surtmusler. Adam polisle benim araba başında bekliyor. Bu adam carpmistir (!) abi dedi polise! Dedim abi ben yeni görüyorum. Çarpsa ya Kacarim ya adamı bulur konuşurum. Be alaka dedim. Adamlar beni polis otosuna aldı. Lan yaptıysan söyle uğraştırma bizi falan öyle bir psikolojik baskı kurdular ki normal bir insan abi tamam çarpmadim ama ben çarpmış gibi yazın adamın parasını ödeyelim diyesin gelir. O gün 2 saat polis otosu içinde dışında anamdan emdigim süt burnumdan geldi. Araç ta benim değil. Yanımda arkadaşlar var. Onlar da laf anlatıyor ama hikaye gecenin körüne kadar tuttular. Evdekiler endişelenmis tabi yaş o zamanlar 20 falan.Daha unuttuğum bir çok şey olduBoyle bir durumda benim yerime kendinizi koyun Eğil de kulak ver ceddine, Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!
Talat hocam seni cok iyi anliyorum. Haklisin ama yine de umudunu kaybetme.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
istanbul 35. icrayı arayın dosya numarasından avukat ismini isteyin. avukatı googleden çok rahat ulaşırsınız. ya da vdf arayın avukat ismini isteyin. avukata aranan aracın plakasını verin bu aracın yerini biliyorum 300 500 tl verin yerini söyleyeyim size deyin para bile alırsınız. vdf'nin avukatının saha ekibi var araç bağlayan ancak bu aracın büyük ihtimalle sahibi başkasına verdi oda koydu kaldı orada. çok yakın arkadaşlarım bu işi yapıyor güzel para var araç bağlama işinde
yok hocam ağlayanın malı gülene ne hayır etsin. insanlik namına jandarma arkadaşlar var denk gelirse söylerim bakalım
ağlayan falan yok hocam o konuda netimdir. bende hukuk büroları vs gibi işlerle alakalıyım. 60 binlik arabaya 10 bin verip 50 bin kredi kullanırlarsa almadan anaları ağlıyor aslen. ödeyemeyincede ağlamayacaklar. bankalar bu konuda acımasızlar faiz hususunda ama alanlarda hatalı.
En son ne oldu ?