Bu mecrada kimse size buji gibi önemli bir parçanın yan sanayisini ne olduğu belirsiz kişi veya kurumları önermez,Alide gördüğünüz o fiyatlara vergi dahil değil ödeme aşamasına geldiğinizde toplam fiyatı görürsünüz,risk almaya gerek yok,bugün yetkiliden 2005 corolla için silecek aldım piyasada 200 , 300 tl olan muz silecek yerine orjinal NWB marka tercih ettim 800 tl verdim ama fazlasıyla değer,çünkü orjinal piyasadaki ürünler ile arasında çok fark var hem ömür hemde sorunsuz hizmet yönünden her zaman orjinal kârlıdır,bujide de durum aynıdır.
ali'den nasıl alışveriş yapılır biliyorum.... yeni üyelik ilk alışverişe %70 indirim veriyor! ilk alışveriş indirimi (%70) + KARGO + VERGİ DAHİL 389tl.....
yorumlarda gönderilen ürünlerin fotolarını paylaşmış müşteriler gayet iyi görünüyor...
ayrıca tem otonun telefonuna ulaşamıyorum ki ?
ankarada 1-2 malzemeciye sordum ürünleri kontrol ettim eski denso kutulu olanlar var hiç kaliteli birşey gibi gelmedi gözüme..ve denso artık toyota kutusu ile satış yapacak diye biliyorum.
valla çin'in adı çıkmış 9a inmiyor 8e.... 3-4 kere alışveriş yaptım çok kaliteli ürünler geliyor...etrafımdaki insanlar sürekli alışveriş yapıyor...hatta arkdaşım corolla için multimedia sistemi almış pandemiden önce.....ürün gelmiş, elektrikçiye gitmiş montaj yaptırmış görüntü gelmiyor! ürünü çinden aldım diyince bozuktur kesin diyip sallamışlar....başka ustada aynısını demiş.....buda satıcıya mesaj atmış ürün bozuk , ustalar bozuk dedi görüntü gelmiyor diye mesaj atmış.....çinli satıcı dönüş yapmamış....aradan 15-20 gün geçmiş tesadüf birine konusunu açınca montajını yapmış çalışmış! sorun gittiği kendine elektrikçiyim diyen 2 ustanın hatası imiş! neyse can alıcı nokta bi müddet sonra satıcı ürün bozuk diye aynı üründen göndermesin mi ?!

))))) tekrar durumu anlatan mesaj atmış, hakkınız geçmesin ürünü göndermem imkansız bari hakkını vereyim desede nafile dönüş yapmamış...
ben alıp bi şans vermeyi düşünüyorum bujileri ! nasıl olsa bujilerde hata verirse araç beyni hemen hata kodu verir!
hatasız çalışırlarsa sizleri bilgilendiririm, niye 3000 tl verelim .... ülke içi vergilendirmelerimiz ve esnaf kar marjları çok olduğu için yüksek fiyatlar zaten! yoksa olması gerekn max fiyatlar 1000 tl ... bakalım denemeden bilemeyiz , deneyeceğim ve müşterileri fotolarına bakaraktan ürünün orjinal olduğuna inanıyorum.