mail atılmıştır, her mail atan arkadaşımız burada yazar ise tahmini katılımı görebiliriz

belki kullanmak istersiniz diye içerği de ekledim.
Sayın ilgili ;
2014 model Toyota Corolla,1,6 Advanced araç sahibiyim. Aracımdaki multimedya sistemine ( Touch 2) telefonla (Lg G4) bağlanmak istiyorum. Mevcut sistemdeki Mirrorlink versiyonu 1.0 olduğundan telefonumun ekranını yansıtamıyorum. Bildiğiniz gibi artık piyasada Mirrorlink 1.0 ile üretilen telefon bulunmamaktadır. Yeni nesil bütün telefonlar Mirrorlink 1.1 versiyonuyla üretilmektedir. Toyota olarak bu önemli soruna el atmanızı ve mevcut multimedya sistemlerine Mirrorlink 1.1 yazılımı yüklemenizi rica ediyorum.
Bu sorun için hemen hemen tüm araç sahipleri olumsuz etkilenmekte olup gerekli hassasiyetin gösterilmesini bekliyoruz, bu sorun için forumlar içinde bir çok şikayet ve yorumları görebilirsiniz. Müşteri memnuniyetine vereceğiniz önem çerçevesinde bir yazılım geliştirmesinin bu kadar zor ve uzun süreli olmaması gerektiğini düşünüyoruz..
Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2016, 13:06:18
gelen yanıt

Sayın Müşterimiz,
Öncelikle göndermiş olduğunuz e-mailiniz için teşekkür ederiz.
Toyota marka araçların Türkiye distribütörü olarak, ülkemizde satışı gerçekleştirilen araçların satış ve satış sonrası hizmetlerini vermekteyiz. Araçlar, Toyota Motor Corporation tarafından belirlenen ve bizlere bildirilen dizaynları/donanımları ile tarafımıza sevk edilmektedir.Distribütör firma olarak araçların dizaynı veya donanım seviyelerinde değişiklik yapmamız maalesef mümkün değildir.
Öte yandan sizin gibi ürün ve hizmetlere ilişkin olumlu / olumsuz görüşlerini tarafımıza ileten bilinçli müşterilerimizin daha iyi ürün ve hizmet çalışmalarımıza katkısının tartışılmaz olduğunu ifade etmek isteriz.
Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.
Saygılarımızla,
Toyota İletişim Merkezi