Gönderen Konu: Mirrorlink uygulaması  (Okunma sayısı 13266 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '15
  • 18 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
Ynt: Mirrorlink uygulaması
« Yanıtla #20 : Nisan 14, 2016, 15:22:41 »
acaba s4 telefonu nasıl bağladınız anlatabilirmisiniz detaylı olarak ben ne yaptıysam başaramadım

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 14, 2016, 15:22:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • 25 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 14, 2016, 20:45:29 »
icar mode programını indirdim ama touch 2 ekranına görüntüyü aktarmayı beceremedim.Atladığımız bir husus mu var acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhaba toyota ailesi
  • Kilometre: 15000
  • 11 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 15, 2016, 09:18:17 »
Arkadaşlar burdaki konunun dağılmaması adına,bağlantı mevzusunu aşağıdaki konuda anlattım.Bağlantıyla ilgili ordan muhabbete devam edelim.Burdan mail atılmasıyla ilgili paylaşımların olması daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=58667.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 82000
  • Model Yılı: '13
  • 63 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 23, 2016, 13:28:15 »
Formdaki arkadaşlarda mail atarlar ve bizlere destek verirlerse menun oluruz. 27000 in üzerinde üyesi olan formumuzdaki arkaşların desteğini bekliyoruz. Form admini arkadaşlar bu mesajı ön plana çekerlerse neden olmasın.
Şimdiden teşekkürler

Saygılarımla
Yeni Toyota Corolla 2013 Premium Benzin + LPG  Manuel.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '14
  • 20 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 10, 2016, 14:45:22 »
mail atılmıştır, her mail atan arkadaşımız burada yazar ise tahmini katılımı görebiliriz   :alkis:

belki kullanmak istersiniz diye içerği de ekledim.

Sayın ilgili ;

2014 model Toyota Corolla,1,6 Advanced araç sahibiyim. Aracımdaki multimedya sistemine ( Touch 2) telefonla (Lg G4) bağlanmak istiyorum. Mevcut sistemdeki Mirrorlink versiyonu 1.0 olduğundan telefonumun ekranını yansıtamıyorum. Bildiğiniz gibi artık piyasada Mirrorlink 1.0 ile üretilen telefon bulunmamaktadır. Yeni nesil bütün telefonlar Mirrorlink 1.1 versiyonuyla üretilmektedir. Toyota olarak bu önemli soruna el atmanızı ve mevcut multimedya sistemlerine Mirrorlink 1.1 yazılımı yüklemenizi rica ediyorum.

Bu sorun için hemen hemen tüm araç sahipleri olumsuz etkilenmekte olup gerekli hassasiyetin gösterilmesini bekliyoruz, bu sorun için forumlar içinde bir çok şikayet ve yorumları görebilirsiniz. Müşteri memnuniyetine vereceğiniz önem çerçevesinde bir yazılım geliştirmesinin bu kadar zor ve uzun süreli olmaması gerektiğini düşünüyoruz..

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 11, 2016, 13:06:18
gelen yanıt  :alkis:

Sayın Müşterimiz,

Öncelikle  göndermiş olduğunuz e-mailiniz için teşekkür ederiz.

Toyota marka araçların Türkiye distribütörü olarak, ülkemizde satışı gerçekleştirilen araçların satış ve satış sonrası hizmetlerini vermekteyiz. Araçlar, Toyota Motor Corporation tarafından belirlenen ve bizlere bildirilen dizaynları/donanımları ile tarafımıza sevk edilmektedir.Distribütör firma olarak araçların dizaynı veya donanım seviyelerinde değişiklik yapmamız maalesef mümkün değildir.

Öte yandan sizin gibi  ürün ve hizmetlere ilişkin olumlu / olumsuz görüşlerini tarafımıza ileten bilinçli müşterilerimizin daha iyi ürün ve hizmet çalışmalarımıza katkısının tartışılmaz olduğunu ifade etmek isteriz.

Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,
Toyota İletişim Merkezi   
İnsan Neye Layık İse Ona Dönüşür...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 26500
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 11, 2016, 22:27:57 »
Sayın ilgili ;

Ben 2015 model Toyota Auris 1,6 Premium Multidrive araç sahibiyim. Aracımdaki multimedya sistemine ( Touch 2 whit go) telefonumla (Sony Xperia Z2) bağlanmak istiyorum. Aracımdaki mevcut sistemde Mirrorlink versiyonu 1.0 olduğundan telefonumun ekranını araca yansıtamıyorum. Bildiğiniz gibi artık piyasada Mirrorlink 1.0 ile üretilen telefon bulunmamaktadır. Yeni nesil bütün telefonlar Mirrorlink 1.1 versiyonuyla üretilmektedir. Toyota olarak bu önemli soruna el atmanızı ve mevcut multimedya sistemlerine Mirrorlink 1.1 yazılımı yüklemenizi eğer bunu yapamıyorsanız Toyota Genel Merkezine bu durum ile ilgili talep oluşturmanızı ben ve benim gibi birçok Toyota kullanıcısı adına rica ediyorum.

Bu da benim attığım mesaj arkadaslar :) ama keske atanlar tekrar tekrar atsa ve cok daha fazla kişi bize destek olsa..
Her ne olacaksa aslında çoktan oldu bile...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 60 kere teşekkür etti
  • 139 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 11, 2016, 22:40:49 »
Toyota Türkiye Satış ve Pazarlama A.Ş. 'nin (ALJ) sizlere bu konuda yardım edebileceğini sanmıyorum.

Buyrun Toyota Japonya'nın (TMC) e-posta adresi. Bir de böyle deneyin...

ap-overseas@mail.toyota.co.jp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 11, 2016, 23:42:26 »
Toyota Türkiye Satış ve Pazarlama A.Ş. 'nin (ALJ) sizlere bu konuda yardım edebileceğini sanmıyorum.

Buyrun Toyota Japonya'nın (TMC) e-posta adresi. Bir de böyle deneyin...

ap-overseas@mail.toyota.co.jp[/url
:)) Sağolasın hocam onu da denedim toyota japonya merkezine mail attım:

興味がある人。

私が所有するトヨタオーリス1.6プレミアムマルチドライブSの車の2015年モデル。私の車のマルチメディアシステム(白タッチ2ゴー)自分の携帯電話(ソニーのXperia Z2 )が車を反映するものではありませんが、私は私の現在のシステムに自分の携帯電話を接続することはMirrorLinkバージョン1.0画面車です。ご存知のように、市場はもはや電話MirrorLink 1.0によって生成されません。 MirrorLinkすべての新しい携帯電話は、バージョン1.1で生産されています。トヨタの手あなたはこの重要な問題を取ると、あなたは、現在のマルチメディアシステムは、 1.1ソフトウェアをMirrorLinkインストールし、私は私のようなトヨタの代理の多くを求めるだろうということのよう。

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 60 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Mayıs 11, 2016, 23:59:04 »
Arap saçı gibi. :).  Google bile çeviremedi duzgunce. Siz Japonca biliyor musunuz?

Bugün yabancı bir kaynaktan haber okumuştum. 2016 yılı içinde Toyota touch 2 multimedia sisteminde geliştirme yapılacağı yazıyordu ama mirrorlink ile ilgili ifadeye rastlamadım. Bununla ilgili başka bir yabancı forum sitesinde, geliştirmenin geriye dönük mü yoksa ileriki parti Toyotalar'da mı olacağı tartışılıyordu diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 13, 2016, 15:57:24 »
Arap saçı gibi. :).  Google bile çeviremedi duzgunce. Siz Japonca biliyor musunuz?

Bugün yabancı bir kaynaktan haber okumuştum. 2016 yılı içinde Toyota touch 2 multimedia sisteminde geliştirme yapılacağı yazıyordu ama mirrorlink ile ilgili ifadeye rastlamadım. Bununla ilgili başka bir yabancı forum sitesinde, geliştirmenin geriye dönük mü yoksa ileriki parti Toyotalar'da mı olacağı tartışılıyordu diye hatırlıyorum.

:) zaten ben de google translate ile cevırdım. Ama ıngılızce de attım ve ona cevap geldi:

To: Mr. Ali

From: Naoki Watanabe, Customer Relations Div., TOYOTA MOTOR CORPORATION

Dear Mr. Ali:

Thank you for your emails of May 12, 2016.

We are sorry for the circumstances explained in your emails.

We always appreciate frank comments from our vehicle owners and have circulated your comment among our various divisions for information.

Thank you for bringing this matter to our attention.

Best regards,

TOYOTA MOTOR CORPORATION

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 60 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mayıs 25, 2016, 16:02:39 »
Hep aynı mesajı geri gönderiyorlar. Herhangi bir gelişme de olmuyor maalesef...