0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,Geçen sene 1 Nisan'da kullanmaya başladığım Corolla'm ile 1. yıl dönümüne 1 gün kala ilk kazamı yaptım.Kaza, ODTÜ A4 kapısının girişinde oldu. Seyir halinde yokuş aşağı inerken önümdeki araç yavaşlayınca ben de yavaşladım. Bu sırada arkamdan gelen araç duramayıp bana vurdu. Onun etkisiyle ben de öndeki arabaya vurdum. Bana vuran araca da arkadan başka bir araç vurdu. Yani toplam 4 araba kazaya karışmış oldu.Olay ODTÜ içinde olduğu için kampüsün trafik amiri geldi, o polis çağırdı. Polis ifadelerimizi alıp tutanak tuttu. Bugün de gidip tutanağı aldım. Tutanakta bana çarpan ve onun arkasındaki araca takip mesafesi ihlali yazmışlar. Bana ve önümdeki araca herhangi bir ihlal yazılmamış.Trafik sigortam AXA, Kaskom HDI. HDI'yi aradım, anlaşmalı yetkili servisleri Toyota Efe'ymiş. Bir de özel servis önerdi ERBA isminde.Ben aslında Dörtnal'a gidiyorum. Ama HDI ile anlaşmalı olduğu için Efe'ye gitmeyi planlıyorum. Zaten airbag değişim kampanyası dolayısıyla uğrayacaktım Efe'yi aradım, arabanızı bırakın eksperi çağırıp işlemleri başlatırız dediler.İlk kazam ve bu işlerde oldukça acemiyim. Yardımlarınızı ve yorumlarınızı alabilirsem memnun olurum.Bu arada, aracımda araç kamerası var. Sizce durum ne olur? Bu video'yu eksper ile paylaşsam kabul görür mü?https://www.youtube.com/watch?v=id37rNlBM38Selamlar,Halil.