0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Metini şu konuda destekleyeceğim. Avensis spor araba değil ve tokatlamak için de değil diyen güzel Mahmut abi ve bu tür düşünenlere inat(tatlı olanlardan ), corollaya modifiye mi olur memur arabası dedikleri için elimden geldiğince sade modifiye ettim ve çevremdeki insanlar corolla ile daha çok ilgileniyorlar hondaya nazaran. Çünkü honda ele ayağa düşmüş, bugün al yarın tüm parçalarını al tak. Ama corolla'da öyle bir şey yok bol emek ve zaman harcaman gerekiyor ve nadide kalıyor. Bundan dolayı corollayı seviyorum. Avensis kasası ağır ve 132 beygir az geliyor olabilir. Yazılım + soğuk hava işlemi + headers + egzoz borusu uygun şekilde değiştirilirse (sallıyorum) 10-18 beygir atar ve buda çoğu piyasadaki arabaları yemeye yeterlidir. Gidip golf gti ile kapışmayacaksın tabi . Not: imla hatası vardır, affola.
Ankara da çektiğimizi bir Allah bilir bir biz biliriz.Otobüsler bile makas atar hale geldi.Ortalık ''apaçi'' kaynıyor.İnsanlarda saygı tarfik kuralları diye bir şey kalmadı.İnsanlar kör döğüşü yapar gibi araba kullanıyor.Hele 20 30 yaş arası gruplar varki çoğu tesadüfen veya diğer şoförlerin dikkati sayesinde yaşıyor.
Kardeşim modifiye konusunda söylediklerine katılıyorum . Benim katılmadığım nokta avensisin performansı normal bir kullanıcı için yeterli olsa da spor kullanım için yeterli değil . Eğer amaç diğer araçlara kafa tutmaksa avensis en son tercih edilecek araçlardan biridir özellikle 1.6 sı . Birde şu var trafikte diğer araçlara kafa tutmak veya yarışmak araç ne olursa olsun ayrı bir tartışma konusu .
evet , şuan bunun için bende çok utandım ve üzgünüm gerçekten...Yıllarca sayısal eğitimi almış birisi olarak bu benim büyük bir eksikliğim bunu da görmüş oldum ve sayısal eğitimi almak tek bahanem buda çok üzücü .Bunu düzelteceğim daha fazla utanmamak için, 6500 ler de tokatlama olayına gelirsek yanımızdaki arabalarda basıyor yani onlarda max. seviyede tork ve devir kullanıyorlardı.