Gönderen Konu: Cam açma kapama sisteminden memnun musunuz?  (Okunma sayısı 3532 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam açma kapama sisteminden memnun musunuz?
« Yanıtla #20 : Mart 23, 2016, 16:52:59 »
benden başka şikayetçi yoksa öyle bir durum var galiba. dediğiniz gibi başka bir arabada test etmem gerekiyor. servis bulunduğum yere uzak
Hocam test ettiniz mi durum nedir?
Auris'11 A/T
Passat B8'15 TSI

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 23, 2016, 16:52:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Akcansoft
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 1350
  • Model Yılı: '15
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Mart 23, 2016, 17:56:02 »
aynı model yakın birinde yok.
çevrede aynı model çok aslında ancak tanımadığınız birinin arabasını durudurupta şu cam mekanizmasına bakayım diyemezsin  :)

şöyle bir çözüm buldum:
açmak için butona basıyorum hemen durmaksızın hareket ediyor.
duruduracağım yerde ters yönde butona dokunuyorum.
tabii birazcık fazla basarsam game starting oluyor  :D bir yukarı bir aşağı  :) oyun gibi
oyunda amaç istediğin konumda durdurmak.
bazıları için eğlenceli olabilir ancak beni sinir ediyor  >:(

mesutakcan.blogspot.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 23, 2016, 19:47:52 »
benden başka şikayetçi yoksa öyle bir durum var galiba. dediğiniz gibi başka bir arabada test etmem gerekiyor. servis bulunduğum yere uzak

Mesut Bey bende de All Auto yeni corolla var. Bi tane de ford focusumuz var. 2 araba olunca fark ediliyor.

Corollanın sistemi hassas. Kullanımı forda göre daha zor. Focusun sistemi cok daha saglıklı ve net calısıyor. Corollaya bende daha tam alısamadım. Ama sistemde bir upgade olacaktır sanırım yeni kasada.
2015 COROLLA ADVANCE MDS + BRC SEQUENT 32 LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 23, 2016, 20:09:44 »
Arkadaşlar elin yabancısı bu gibi durumlarda kendini değil parçayı değiştirtiyor şikayetleri ile. Bizde durum farklı,  hata sanki kullanıcıda gibi değerlendiriliyor. Bu durumdan rahatsız olan herkes arıza bildiriminde bulunsa,  gerek Türkiye toyota gerekse global toyotaya adamlar yurtdışında olduğu gibi Türkiye'de de çözüm odaklı olabilirler  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 23, 2016, 20:38:19 »
Arkadaşlar elin yabancısı bu gibi durumlarda kendini değil parçayı değiştirtiyor şikayetleri ile. Bizde durum farklı,  hata sanki kullanıcıda gibi değerlendiriliyor. Bu durumdan rahatsız olan herkes arıza bildiriminde bulunsa,  gerek Türkiye toyota gerekse global toyotaya adamlar yurtdışında olduğu gibi Türkiye'de de çözüm odaklı olabilirler  :tamam:
Abi kim şikayet edecek gözünü seveyim
Yıllarca arka davlumbazi olmayan araçlar sattı bu adamlar. Aklımdayken de söyleyeyim burun kıvrılan brodway lerde bile arkalarda davlumbaz var.
Yine ışıksız saçma cam düğmeleri. Yahu gece adam arka cami açmak için düğme mi arayacak?  Cevap abi 2 3 ayda alışıyorsun bakmadan bile açıyorsun.
Navigasyon paketli 1.6 benzinli corollada galiba en üst paketin bir altı. Xenon ya da bixenon yok biliyor musun?  Liste fiyatı şu an en az 85 bin lira?!
Yav xenon lambasi patlarsa pahalı olur diyen gördüm!
Toyota tr yerinde olsam ben aynısını yapar miydim hayır daha beterini yapardım net!

Hayır burada eleştiriyorum biri bana şunu yazarsa da şaşırma. Burası toyota forumu elestireceksen almasaydın!
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 24, 2016, 14:18:53 »
Mesut bey düğmeleri tanıyabilmek için araç çalışmadığı anda siz tuşların kademelerini deneyin derim
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 Advance Multidrive
  • Kan Grubu: A+
  • 43 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 25, 2016, 09:00:59 »
Abi kim şikayet edecek gözünü seveyim
Yıllarca arka davlumbazi olmayan araçlar sattı bu adamlar. Aklımdayken de söyleyeyim burun kıvrılan brodway lerde bile arkalarda davlumbaz var.
Yine ışıksız saçma cam düğmeleri. Yahu gece adam arka cami açmak için düğme mi arayacak?  Cevap abi 2 3 ayda alışıyorsun bakmadan bile açıyorsun.
Navigasyon paketli 1.6 benzinli corollada galiba en üst paketin bir altı. Xenon ya da bixenon yok biliyor musun?  Liste fiyatı şu an en az 85 bin lira?!
Yav xenon lambasi patlarsa pahalı olur diyen gördüm!
Toyota tr yerinde olsam ben aynısını yapar miydim hayır daha beterini yapardım net!

Hayır burada eleştiriyorum biri bana şunu yazarsa da şaşırma. Burası toyota forumu elestireceksen almasaydın!

Aslında şöyle bir şeyde yapılabilir Forum olarak.

Örneğin; Bir anket hazırlanır Toyotaların genel eksiklikleri yada kronikleşmiş sorunları ile ilgili olarak.Kişilerin ad ve soyadı ile katılacağı bir anket şeklinde olmalı ki ciddiyeti ve  de etkisi olsun.Sonrada bu anketin sonucu ya Türkiye Toyota Temsilciliğine yada global düzeydeki temsilciliklere iletilip bu sorunların giderilmesi istenebilir.En azından "biz ne yaparsak millet alıyor, herkes halinden memnun demesinler".

Yani hakikaten insan o kadar para veriyor karşılığına bakıyorsunuz bu kadar paranın karşılığı bu mu diyorsunuz.Olacak iş değil  :hoş:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Akcansoft
  • Kilometre: 1350
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Mart 25, 2016, 16:21:33 »
Mesut bey düğmeleri tanıyabilmek için araç çalışmadığı anda siz tuşların kademelerini deneyin derim
araç kapalıyken denedim. 2 kademe var belli oluyor tık tık diye ses geliyor kademeler arasında ancak çok hassas. bendeki eski alışkanlıklardan dolayı ben kabayım galiba. alışacağız artık
mesutakcan.blogspot.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 25, 2016, 20:18:33 »
araç kapalıyken denedim. 2 kademe var belli oluyor tık tık diye ses geliyor kademeler arasında ancak çok hassas. bendeki eski alışkanlıklardan dolayı ben kabayım galiba. alışacağız artık

Rica ederim. Kaba değilde alışamamışsınız demek daha doğru olur. O iki kademeye alışırsınız zamanla
Araç çalışmazken ara ara deneyin bence :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 25, 2016, 20:28:04 »

Mesut Bey. Bizi all auto cam sistemi olan 4. Arabamız bu corolla. 2001 den beri kullanıyoruz farklı markalarda. ( 2001 marea ile başladık) Diğer hepsi farklı marka araçlar. Sizin kullanımızda sorun yok. Corolladaki net ve kararlı değil. Gereksiz yere hassas yapılmış. Belli ki o dönem hızlı çalışmışlar biraz. Sistem rafine edilmeden kalibrasyonu eksik şekilde çıkmış.

Ben genç arkadaşların deneyin, çalışın, antreman yapın türü yaklaşımlarını anlayamıyorum. Bu kadar toyotayı değil hiç bir arabayı sahiplenmeye gerek yok. Bilerek isteyerek aldım ben bu arabayı. Eksilerini ve artılarını bilerek. 71.000 lira para verdim. Çok da memnunum. Yine imkanım olsa bunu alırım. Ancak Toyota kaizen ilkeleri ile üretim yapıyor.  Sizin sorun yok hersey normal deyip üzerini örtmeniz aslında toyotanın üretim mantığına ters.  Kaizen geribildirimler ile işleyen bir üretim felsefesi.
2015 COROLLA ADVANCE MDS + BRC SEQUENT 32 LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 25, 2016, 21:22:19 »
Kesinlikle haklısınız  :tamam: Amerikayı yeniden keşfetmiyor nede olsa, bende 2010 yılı yapımı avensis var, onda burada yazıldığı kadar hassas değil mesela  :tamam: olması gerektiği gibi bana göre. Yukarıda da yazdım bizde nedense garanti hakkı bile kullanılan birşey değil. Gidip tamir ettiririz bozulan garanti kapsamındaki ürünleri bile.
THE END