0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benden başka şikayetçi yoksa öyle bir durum var galiba. dediğiniz gibi başka bir arabada test etmem gerekiyor. servis bulunduğum yere uzak
Arkadaşlar elin yabancısı bu gibi durumlarda kendini değil parçayı değiştirtiyor şikayetleri ile. Bizde durum farklı, hata sanki kullanıcıda gibi değerlendiriliyor. Bu durumdan rahatsız olan herkes arıza bildiriminde bulunsa, gerek Türkiye toyota gerekse global toyotaya adamlar yurtdışında olduğu gibi Türkiye'de de çözüm odaklı olabilirler
Abi kim şikayet edecek gözünü seveyim Yıllarca arka davlumbazi olmayan araçlar sattı bu adamlar. Aklımdayken de söyleyeyim burun kıvrılan brodway lerde bile arkalarda davlumbaz var. Yine ışıksız saçma cam düğmeleri. Yahu gece adam arka cami açmak için düğme mi arayacak? Cevap abi 2 3 ayda alışıyorsun bakmadan bile açıyorsun. Navigasyon paketli 1.6 benzinli corollada galiba en üst paketin bir altı. Xenon ya da bixenon yok biliyor musun? Liste fiyatı şu an en az 85 bin lira?! Yav xenon lambasi patlarsa pahalı olur diyen gördüm!Toyota tr yerinde olsam ben aynısını yapar miydim hayır daha beterini yapardım net!Hayır burada eleştiriyorum biri bana şunu yazarsa da şaşırma. Burası toyota forumu elestireceksen almasaydın!
Mesut bey düğmeleri tanıyabilmek için araç çalışmadığı anda siz tuşların kademelerini deneyin derim
araç kapalıyken denedim. 2 kademe var belli oluyor tık tık diye ses geliyor kademeler arasında ancak çok hassas. bendeki eski alışkanlıklardan dolayı ben kabayım galiba. alışacağız artık