0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2K olanları daha dayanıklı oluyor herhalde.
Motip akrilik vernik aldım farlar İÇİN acaba bu 2k mı n11'de Motip Akrilik Vernik 500ml Made in Holland seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!http://urun.n11.com/oto-boya/motip-akrilik-vernik-500ml-made-in-holland-P105473715
Abi parlak ve mat olanları var buna da dikkat etmelisin.2K olanlar sprey kutuda donuyormuş. Yaptırıldıktan sonra hemen kullanılması gerekiyormuş. O yüzden stoklu satılan ürünler 2k olmayacağını düşünüyorum.
Cola şişesi üzerinde deneme yap abi önce. Çünkü belli bir uzaklık işe yarıyor ben 4 5 deneme yaptım olmadı en son cila ve film ile yaptım.
Mehmet sağa sola uçupta zayi olmasın diye dibinden dibinden yaptın dimi
Yok abi sprey boya ile çok yerler boyadım çok uzaktan vuruyorum galiba artık . 20cm den yakınına yanaşmam cismin . Ama beceremedim vernik işini. Clio farı üzerinde denemelerde parlaklık çok güzeldi ama çatlama yaptı. Toyota farında ise hem çatlama hem sislenme yaptı . Bende tekrar zımpara yapıp pasta cila film çektim tertemiz oldu
Seni kendimden bildim de ondan dedim Mehmet Ne bilem ben genelde parfümü bile dibinden sıkarım sağa sola uçmasın diye Boya atsam herhalde dibine dayarım spreyi Neyse uzaktan yapmak daha faydalı oluyor o zaman
Bazı verniklerin çatlatma özelliği var eşim ahşap boyama yapıyor ondan biliyorum geçen yıl sac jantları boyadım üzerine vernik süreyim parlak görünsün dedim aynen çatlatma yaptı acayip bir desen çıktı ortaya alırken dikkat etmek gerekiyor.
Bende ilk seferlerde yakından vuruyordum akıyordu şimdi o sorunu çözdüm abi . Demek ki bir ben değilmişim yakından sıkan .
O sprey boyayı yakından sıkanlara benide ekleyin Kompresör ve boya tabancası var boya yapayım dedim olmadı,ruloyla devam ettim farklı parçalarda boya yaparak bir şeyler öğrenmeye çalışıyom.
Yav sağa sola uçuşanları görünce insanın uzaktan tutası gelmiyor ki Yaşar Paracıklar havaya karışıyor
Yapımız böyle boş tüpü ters çevirip sallamak,şampuan bitince su doldurup çalkalamak,pil bitince ezmek/çiğnemek