Gönderen Konu: Taksici Amca Ne Yaptın Arabama !!  (Okunma sayısı 3101 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 37000
  • Model Yılı: '14
  • 31 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
Ynt: Taksici Amca Ne Yaptın Arabama !!
« Yanıtla #20 : Mart 05, 2016, 14:27:53 »
Resimde goruldugu uzere taksinin sis farı yeri yani vurdugu taraf tampon ve çamurlugunun vurdugu yerde kultablası misali gocuk vardı

Yol hakkı taksicinin öyle gözüküyor taksi anayoldan geliyor siz ise ana yola giriş yapıyorsunuz bu durumda raporda kusuru size vermeleri normal.
Ama taksicinin de yaptığı iş değil hani araba yola komple girmiş artık daha ne diye sikistiriyorsun yol ver gitsin.
   sıkıstırsa neyse yuru git derdim kızaklayıp gelınce ben burdayım dedi amca...  :D   

sanırım yanlıs anlasılan bir sey var Ben tek basıma kusurun yuklendigine kızıyorum trafige cıkan herkes yasanan olayda kusur sahibidir  nedeniyse karayollarımızda sen ne kadar kurallara uysanda kendi halinde seridinde gitsende 2 saniyede olsa kurallara uymayan bir manevra yaparsın uzatmaya gerek yok ben sadece aksam trafiginde taksinin yoluna cıkmaktan kusurluyum
Kızaklayarak gelen taksinin duramayacagı bir hızda seyretmesi ve gununu yollarda geciren surucusunun ne hikmetse birlesen bir yola yaklasırken hızını dusurmemesi yolu kontrol etmemesi (kanunen vardır ama) benim sucum olsun dedimya uzatacak birsey yok oldu bitti polisler sagolsun bir daha cagırmayız rahatsız etmeyiz

bu arada cadde değil bildigimiz demir köprü orası ve arabam yoktan varolmadı gayet aksam trafiğine uygun hız ve acıda dondum hatta kaza sonrası  koydugum uyarı ısaretinin ustunden 2 araba gecıp az daha bizi ezecekti arkadaslar
 ben gayet herkes gibi dondum ıceriye bır tane ima edilen misali donupte yola gireni o bir saatte gormedim herkes benim geldigim acıyla geldi o seritten

2014 Corolla Touch (navisiz :( ) 1,6 Manuel

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 05, 2016, 14:27:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 05, 2016, 15:21:05 »
Hüseyin bey 30 cm le hatalı duruma düşmüşsünüz. Eğer şeride tamamen geçmiş olsaydınız ve taksi tampondan çarpsaydı haklı siz olurdunuz.Trafik kuralları bariz saçma. Arkadan çarparsınız kusuru size verirler. Sizin ki şeride tam girmediğiniz gibi bir anlamda şerit ihlali yapmış görünüyorsunuz.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."