0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
direksiyon kutusu değildir (araç kabininde bulunmuyor, motor kısmında yer alıyor, ses kabin içinden geliyor)
kimseyi yanıltmak istemem detayla o kadar inmedim sonuç odaklıydım ses kesilsin yeterdi
yerinizde olsam üstüne giderim hiç beklemem. ses gidene kadar garanti süresince değiştirir de değiştiririm. adam gibi parça yapsalarmış
evet asıl sorun o bu parça bilindiği halde niye bir geliştirme olmuyor. yanlış anlaşılmak istemem kural dışı bi yazıysa hemen kaldırırım kıyaslamada yapmıyorum kıyaslanamaz zaten ama söylemek istiyorum 2007 clio 3 üm var 80,000 km arabayı o kadar hor kullanıyoruz ki kasis cukur vs direk geçiyoruz en ufak bir sey yok direksiyonun da nasıl oluyor da sadece uzun yolda ve dikkatli kullanılan bir arabada böyle sorun oluyor anlamıyorum avensise aşığım cok seviyorum arabamı keşke böyle bir şey ile karşılaşmasaydım
Direksiyon mafsal civataları gevşiyor.Geçen sene serviste sıkmışlardı bu seneki bakımda baktırdım yine gevşemiş.Servise gidip gösterin.
Ben olsam ne değişecekse veririm servise. Usta babam da olsa ağızları hep aynıdır uğraşmak istemez. Tekrar o ses gelir denmiş ama her avensis kullancisindan da bu şikayeti duymuyoruz. Ben kendiminkinde var sanıyordum ama benimki her zaman gelmiyor. Yani trim sesi olabilir. Ben olsam bir dakika beklemem. Sıfır arabada ses duymak beni üzeri açıkçası.
Cavit abi madem sorunun kaynağını çözmüşler cıvataları söküp Loctite 243 (Toyota numarası 08838CS24310) sürüp öyle taksınlar cıvataları?
Son bakımda ahmete baktırmıştım üstteki gevşemiş dedi sıktı.Yine gevşerse ahmete bu fikri iletirim ufuk[emoji5] [emoji601]
haklısın talat abi şimdi yine bozuk bir yoldan gectim müziği kapadım lakır lakır ses geliyor araba ile cumartesi günü samsuna gidicem geldiğimde ilk işim bırakmak olacak gereken ne ise yapılsın aracı öyle teslim alıcam
abi bu videodaki seste gözüken yerden bahsediyorsun değilmi? aynı yerden ses alıyorsun yani? tek bir civata zaten. yoksa ben mi göremedim.
Kaç civata olduğunu bilmiyorum pedalların ordaki plastik korumayı söküp üstteki mafsal civatası gevşemiş sıktım demişti ahmet (zirve oto)