0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet dizel. Tdi motor.
122 hp 1.4 lt tsi 2015'e kadar vardı. euro 6 ile birlikte 125 hp oldular. 150 hp'lik olan aktif silindir kapatma özelliğine sahip. fiyatı da yüksektir. gerek yok. corolla'dan geçmeyi düşünüyorsanız mutlaka tavsiye ederim. sınıf içinde sınıf atlarsınız.
aracını insan gibi kullananda kronik olmayan herhangi bir sorunun kolay kolay görüleceğini düşünmüyorum.
şoförü tanımadan takip etmeden yorum yapamazsınız. avensis ve golf, farklı motor teknolojisi ve sistemler kullanıyor. ortak noktaları otomobil olmaları.ayrıca corolla ile golf bariz farklıdır. duyuları biraz çalışan insan bile kolayca yalıtım, malzeme kalitesi (sağlamlığı demiyorum özellikle belirteyim), işçiliği, tasarım zevkini ayırt edebilir. ayrıca golf 7 tdi test etmiş biri olarak dışarıdan d-4d'ye göre gürültülü çalıştığı doğru olabilir fakat içeriden aracın dizel olduğunu özellikle motor sıcaksa anlamak çok zor. d-4d de başarılı bir motordur ancak sadece motorla olmuyor bu işler. öyle olsaydı herkese renault almasını tavsiye ederdik.forumda birçok başlık var sadece benim görüşlerime takılmayın, araştırın farklı insanların görüşlerini de okuyun. algı seçiciliğinden ötürü herkese farklı gelebilir, bu yüzden istatistik biliminden faydalanmak yarar sağlayabilir.