0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yaptığım kaza sonrası aracım pert olmuştu ve 2013 civicle tekrar burdayım. Tam Superb ile anlaşmıştık ki hanımın vetosu ve otomatik araç istemesi sonucu bir anda kafamda civicten başka bir araç canlanmadı. Aslında civic hiç sevmediğim bir araçtı tamamen otomatik olmazı yüzünden aldım. ama kullandıkça insan gerçekten zevk almaya başlıyor bikere genç olduğumu hissettim donanım olarak corolladan gerçekten çok artısı var (e150ye göre) sunroof ve xenon zaten başlı başına yeter. aracım 60bin kmde beyaz elegance eco otomatik 61bine aldım geçmişinde servis bakımlı çok şükür kazası belası çıkmadı. kararan dikiz ayna+ bagaj havuzu ve paspaslar + cam rüzgarlıkları serviste takılmış bana sadece film çektirmek kaldı.İnşaallah rabbim hiçkimseye kaza bela vermesinde uzun süre kullanmayı nasip etsin.arkadaşlar bide Honda teame takıldım biraz iki forum bu kadar farklı mı olur ya bizim için yasaklanmış hız limitleri varken adamlar kapışmaları ballandıra ballandıra anlatıyorlar. Sanırım bu araçlarımızın karakteristlik özelliklerinden kaynaklı. İki japon kardeş arasında gerçekten çok fazla tarz farkı var. ekleyebilirsem bunlarda fotolar.Mesaj Birleştirildi: Şubat 22, 2016, 09:58:29
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aracın piyasa değeri ödeniyor ama sözde benim aracımda 3000₺ değerinde lpg multimedya kapı çıtaları ve jant vardı hepsi kaskoya işliydi yani 50bin tl rahat ederdi ama 47000 aldım kaskodan. Belki uğraşsam daha birşeyler koparabilirdim ama çokta üstelemedim.