0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
michelin pilot yazisini nasil okudun kaan
2013 yılında 4 adedini 800 TL'ye almıştım.
Şuan bir iki farklı model var 1000 -1400 lira civarlarında. Burak abinin dedikleri CMS üretimi ama orjinal aksesuar katoloğundaki Athena gibi jantlar.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler Beylikdüzünde oturuyorum malesef en son tavsiye olarak hangi bayii önerirsiniz?Bu arada İstanbuldaki bayilerin sitesinde beğendiğim jantları bulamadım :l
Sana en yakın bayi ve servis Avcılar / Sonkar. Ama yeri nerede bilmem. Git gör derim.
Cms bayii olarak sormustum avcılarda herhangi bir bayi bulamadım.
//www.youtube.com/watch?v=_8hnJZqZWmA
Fark olmayacaktır. Lastik yüzdelik hesaplamada 0.9 gibi çok düşük bir değişim var. Zaten önerilen ölçü olduğu için alınabilir
Teşekkür ederim sayenizde replikadan vazgeçtim Mesaj Birleştirildi: Aralık 08, 2015, 12:51:17Kaan Bey benim aracımda life paket olduğu için çelik jant arayışındayım ama kışlık lastiğimde yok, 4 mevsim lastik+17 inç çelik jant almayı düşünüyorum, bana artısı eksisi ne olur yardımcı olabilirseniz sevinirim zira arabalar hakkında pek bir bilgim yok
Aracim 2015 corolla cvt. Bu jantları almayı düşünüyorum. 16 inch 5x114.3 et45 benim araca uyar mı? Araca yakışır mı?http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-cms-812-16-inc-5x114%2C3-et-45-dg-sifir-celik-jant-233952397/detay