0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sadece yapan yer kullanılan ürün değil. siz gidip 1 TL ye aracı köpükleyip yıkarsanız bütün koruma 3-5 yıkamada suya karışıp kaybolacaktıraslında basit bir uygulama vargyeon wetcoat. uygulama videolarına bakabilirsiniz. basit ve kişisel uygulamalar için bir üründürama ziebartın uygulaması çok güzel 1)Ziebart İstanbul Avcılar 3000TL 9 Taksit Komple Seramik Kaplama (2 Yıl Garanti) (Amerikan malzeme) (yıkamaya yine ziebarta giderseniz 2 yıl gerçekten korur)Motor Koruma (yapılsada olur yapılamasada)Komple iç koruma (Torpidodan, koltuktan araç döşemeden vs) (bu gerçek manada önemli,özellikle nano koruma ise mükemmel)Ön Kaputa Komple film (faydalı)Aracın çamurluklar dahil tüm altına yalıtım (çok iyi ve faydalı.yalıtıma katkısı oluyor)Sadece ön iki cama koyulaştırılmış arka camlara uyumlu film (film siyah mı? garanti süresi nedir? Siyah 2 numara ki bildiği kadarıyla ömür boyu)Ayrıca araç kaplama için sorduğumda, araç için garaj olmadığını ve dışarda güneşe ve soğuğa maruz kalacağı sebebiyle pek tavsiye etmediler (bu kadar korumadan sonra kaplama biraz gereksiz olur. yapılan işlem boşa olur. Seramik kaplama yerine kaplatsam diye sordum, tavsiye etmediler ve tek başına kaplama 2500 Tl civarı)
https://www.youtube.com/watch?v=UwoGsCAKsxUyakında araç yıkama zaten tarih olacak. bu arada ResistAll ile görüşmenizi de tavsiye ederim. subaru ile anlaşmaları var. fuarda inceleme fırsatı bulmuştum.
Ooo fukupika en sevdiğim Şampuanınız nedir?
Boya koruma cila wax vs. vs. giderde gider . Sonu yok bu ürünlerin. Aracımız bir audi a8 L, bir lambo, bir ferrari, bir bugatti, bir SUPRA değilse fazla fazla para vermeye gerek yok. Benim kullandığım Turtle Wax Plus PTFE Katkılı Teflon Sıvı Cila 30 TL . Ortalama 10 kez arabaya cila atabiliyorum. Her ay attığımı düşünürsek ortalama 1 yıl tamamen su kaydırmalı, toz tutmamalı ve teflon kaplı boyam oluyor. Bence yeterli derece de koruması var, parmağınızı boyaya sürdüğünüzde kadife dokulu pürüzsüzlük verdiğini anlıyorum.Tabi bu işin sonu yok . Ben kendimi bu ürünü kullandıktan sonra frenledim yeterli geldiği için.
Ürünlerden pek anlamamda meguiars en iyisi sanırım bu işte. Birde dby detailing diye bi yer var ankarada sonax falan halt etmiş berkay diye bir arkadaş yapıyor uygulamaları . Yaza doğru bir vermeyi düşünüyorum bu çocuğa aracı dip köşe girsin sıfır gibi alayım arabamı