0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Afyondayım. Burda şahinden doğandan başka araba yok nerdeyse.
Umut, Mustang guzel guclu araba da almak icin delisi olmak lazim.8 silindirli litre yerine varille tuketiyor benzini.Ayrica Amerikan Ford'u dunyanin en kalitesiz, dayaniksiz markasi. Avrupa Ford'lari belki daha iyidir bilmiyorum ama Ford, GM,Chrysler bu ucu de Japonlar'la kalitede rekabet edemedigi icin coktu.Devletten aldiklari tasima suyla dondurmeye calisiyorlar degirmenlerini. Burada satilmayan araclari bizim zengin Turkler aliyor demek. Bu gidismde sokaklarda gordum Chrysler'in PT Cruiser'i 300'u, Dodge Caliber'i falan. Millete burada gina gelmis bu arabalardan, simdi bizim vatandasimiz aliyor batan geminin mallarini... Akil sir erdiremiyorum
http://www.sahibinden.com/video_goruntulu_beyaz_melek_formula_1_egzoz_izle_gorWQQaXQQ10735144WQQpXQQdisplayitemİlandaki araç afyondan videosuda var izleyin.
Umut, Mustang guzel guclu araba da almak icin delisi olmak lazim.8 silindirli litre yerine varille tuketiyor benzini.Ayrica Amerikan Ford'u dunyanin en kalitesiz, dayaniksiz markasi.
Bu ne yaaaaaa egzoza çocuk kaçmış:)))))))))))))))))))))))))))Afyon fantastik yermiş ne diyim...