0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende kauçuk havuz paspaslar halı paspasların üstünden kayıp durmasın diye altlarına CIRT CIRT Velcronun erkek tarafını yapıştıracağım. İnşallah güzel olacak gibi ya bakalım hayırlısı.
abi ben de halı paspasın üzerine havuzlu kauçuk paspas kullanıyorum. şöför tarafı kaymıyor klips var ama ön yolcu kısmına kaymaması için dediğin şeyi yapmak isterim anlatır mısın?
Sizde paspasların klipsleri yok mu ki? Kışın bence halıları çıkartın. Ağırlık yapmasınlar
Klips dediğin halıdaki delikten alt döşemedeki deliklere giren şeyler ise var, ama kauçuk paspasta delik yok, yuvaları var ama delik değil. Delik olmaması iyi zaten altına su almaması için.Talat sendeki paspasın klipsi nasıl?
abi paspsta klips yok arabanın kendi klipslerine göre deldim kauçuk paspası oraya giriyor.gaz pedalının altını da kestim kik davn yapayım bide muratstyle lpg ayarını denemek maksadıyla o kadar. yolcu tarafında zaten tutturacak klips yok!Ben bunu YALIN ÜRETİM'e yordum. Klips fazlalığı araca yük falan olur ya da arıza çıkarır felsefeye aykırı olur diye koymamışlar yolcu tarafına. [/i]
Cirt cirt i uzun suredir kullaniyorum paspasta, patex ile tutuyor. Yalniz surekli tak cikar yapmamak lazim. Kucuk cirt cirt parcalari kesip, uygun noktalardan yapistirmak gerek, ne az, ne cok. Sert cirt cirt satiliyor.