Gönderen Konu: Paspas  (Okunma sayısı 5785 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Paspas
« Yanıtla #40 : Kasım 16, 2015, 17:35:36 »
iyimis...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 16, 2015, 17:35:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 16, 2015, 18:55:09 »
Bende kauçuk havuz paspaslar halı paspasların üstünden kayıp durmasın diye altlarına CIRT CIRT Velcronun erkek tarafını yapıştıracağım. İnşallah güzel olacak gibi ya bakalım hayırlısı.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Kasım 16, 2015, 19:50:38 »
Sizde paspasların klipsleri yok mu ki? Kışın bence halıları çıkartın. Ağırlık yapmasınlar :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Kasım 16, 2015, 19:52:39 »
Bende kauçuk havuz paspaslar halı paspasların üstünden kayıp durmasın diye altlarına CIRT CIRT Velcronun erkek tarafını yapıştıracağım. İnşallah güzel olacak gibi ya bakalım hayırlısı.

abi ben de halı paspasın üzerine havuzlu kauçuk paspas kullanıyorum. şöför tarafı kaymıyor klips var ama ön yolcu kısmına kaymaması için dediğin şeyi yapmak isterim anlatır mısın?
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '15
  • 18 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Kasım 16, 2015, 20:04:00 »
abi ben de halı paspasın üzerine havuzlu kauçuk paspas kullanıyorum. şöför tarafı kaymıyor klips var ama ön yolcu kısmına kaymaması için dediğin şeyi yapmak isterim anlatır mısın?
paspası nerden aldın araca tam oldumu memnunmusun bende düşünüyorumda kararsızım bi yardımcı olurmusun ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #45 : Kasım 16, 2015, 20:17:37 »
Sizde paspasların klipsleri yok mu ki? Kışın bence halıları çıkartın. Ağırlık yapmasınlar :)

Klips dediğin halıdaki delikten alt döşemedeki deliklere giren şeyler ise var, ama kauçuk paspasta delik  yok, yuvaları var ama delik değil. Delik olmaması iyi zaten altına su almaması için.

Talat sendeki paspasın klipsi nasıl?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Kasım 16, 2015, 20:33:37 »
Klips dediğin halıdaki delikten alt döşemedeki deliklere giren şeyler ise var, ama kauçuk paspasta delik  yok, yuvaları var ama delik değil. Delik olmaması iyi zaten altına su almaması için.

Talat sendeki paspasın klipsi nasıl?

abi paspsta klips yok arabanın kendi klipslerine göre deldim kauçuk paspası oraya giriyor.gaz pedalının altını da kestim kik davn yapayım bide muratstyle lpg ayarını denemek maksadıyla o kadar. yolcu tarafında zaten tutturacak klips yok!

Ben bunu YALIN ÜRETİM'e yordum. Klips fazlalığı araca yük falan olur ya da arıza çıkarır felsefeye aykırı olur diye koymamışlar yolcu tarafına.  :argh: :argh: :argh:[/i]
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #47 : Kasım 16, 2015, 21:37:09 »
abi paspsta klips yok arabanın kendi klipslerine göre deldim kauçuk paspası oraya giriyor.gaz pedalının altını da kestim kik davn yapayım bide muratstyle lpg ayarını denemek maksadıyla o kadar. yolcu tarafında zaten tutturacak klips yok!

Ben bunu YALIN ÜRETİM'e yordum. Klips fazlalığı araca yük falan olur ya da arıza çıkarır felsefeye aykırı olur diye koymamışlar yolcu tarafına.  :argh: :argh: :argh:[/i]

Yine karşımıza YALIN ÜRETİM çıktı desene :) Gerçi benim eski arabada klips mlips hiç birşey yoktu :)

Kauçuk paspası delmeseydin iyiymiş. Sonuçta havuzun dibini delmişin   :lol:

Cırt Cırt var onun kumaşlı tarafı değilde sert iğneli tarafını kauçuk paspasın altına yapışıtırınca alttaki döşemede kaymaz. Güzel olacak diye ümit ediyorum.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #48 : Kasım 17, 2015, 08:38:02 »
Cirt cirt i uzun suredir kullaniyorum paspasta, patex ile tutuyor. Yalniz surekli tak cikar yapmamak lazim. Kucuk cirt cirt parcalari kesip, uygun noktalardan yapistirmak gerek, ne az, ne cok. Sert cirt cirt satiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #49 : Kasım 17, 2015, 08:52:39 »
Cirt cirt i uzun suredir kullaniyorum paspasta, patex ile tutuyor. Yalniz surekli tak cikar yapmamak lazim. Kucuk cirt cirt parcalari kesip, uygun noktalardan yapistirmak gerek, ne az, ne cok. Sert cirt cirt satiliyor.

Ben 5 cm kalınlıkta olanlardan aldım, arka iki köşesine yapıştırsam yeter herhalde diye düşünüyordum 10 cm lik parçalar halinde. Uygun olur mu Hakan hocam? Böyle bir bilgiyi bende kendim keşfettim sanmıştım, keşke daha önceden bileydim :) Bu arada ben sprey hızlı yapıştırıcı ile yapıştırmayı düşünüyordum ama malzeme esnek olunca olmaz herhalde diye düşünmüştüm. Sizce nasıl olur kesin sizde deneme yapmışsınızdır. En son PATEX temi karar kıldınız hocam yoksa ben eldeki imkanı önce bir değerlendirip hızlı yapıştırıcı ile mi dalayım olaya? :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '05
  • 33 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Kasım 17, 2015, 11:15:07 »
Kaucuk paspaslarin kaymasindan bende muzdariptim. Cirt uyguladim. Simdi nasil koyduysam oyle duruyor. 3 tl ye 1 metre cirt aldim. Sadece sert tarafini kullandim. 2 cm genisliginde 10 ar cm kestim en sag ve sol kenarlarina yapistirdim. Kenarlarda paspas fazla tutunmadigi ve ayaklar kenarlara basmadigi icin yine kaydi. Sonra baktim ayalrain bastigi, biraz daha orta tarafa dogru 2 tane daha yapstirdim. Simdi cok guzel oldu. Ben patexle yapitiramadim. Bally ile sorunsuzca yapisti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #51 : Kasım 17, 2015, 15:50:47 »
Ben alti kaucuk, ustu hali olan paspastan metre ile almistim. Zemine gore kestim kenarlari kapatsin diye Murat. Ama makas iyi olmali, zor kesiliyor. Sonra aldigim cirt cirttan kenarlar icin 3 er cm lik parcalar kestim. Eni 2 cm civari seridin. Sadece surucu tarafinda, ayak bolumune fazla ve nispeten uzun parca koydum, kaymasin diye. Arkadrlara ve orta one koydum. Nispeten kisa parcalari tavsiye ederim, yetmezse ekleme kolay. Buyuk emine zarar verebilir surekli cikarmada. Ayrica cirt cirt yerinin plastik ya da diger paspasa denk gelmemesi lazim.
Ben direk patex kullandim. Cirt cirtin arkasina surup, paspasin belirledigim noktasina bastirarak yapistirdim(20-30 sn). Eldiven iyi olur. Araca da damlamasin. Iki - uc parca yapip, tekrar yapistirici surmek gerek kurumasin diye.