0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu ses içeriden geliyor.Tıkır tıkır tıkır gibi.Bizim bahsettiğimiz seslerden değil.Servisin bir açıp bakması lazım.Bir zararı olmasa bile gıcık bir ses.
Her arabadan bu ses gelmez.Sık sık yapıyorsa bence normal olsa ne olmasa ne gıcık eder adamı.Hatta arabanın karizmasını çizer.
selam arkadaşlar, bugün yıllık bakım için aracımı servise götürdüm. İşlemlerim bittikten sonra, bu ses olayını da bahsettim. Daha önce gösterge kısmını izole eden usta test sürüşüne çıktı. Döndüğünde sesi duydun mu dedim. O da duyduğunu söyledi ve halledecem hocam sesi dedi. Aracımı aşağı çekti servise ve 15 dakika sonra aracı getirdi. Ne yaptığını sordum o da silikon sprey sıktığını söyledi. Bana sesin tekrar gelip gelmediğini kontrol etmemi söyledi. Sonra ben kendim test sürüşü yaptım ve ses yoktu arkadaşlar Yani şu an için sesten kurtuldum. Ama ilerleyen zaman da tekrar olursa bilemiyorum artık. O kısımdan ses gelen arkadaşlara fikir vermesi sebebiyle yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Herkese çok teşekkür ederim.
Nasıl mahveder Tekin abi ? Bilseydim sıktırmazdım ben. Aracımı getirdikten sonra öğrendim yukarı