Diğer computest sonuçlarını göstereyim

Mesaj Birleştirildi: Ekim 16, 2015, 22:51:23
Araç ne kadar süredir lpg kullanılıyor. Test araç benzindeyken mi yapılıyor.Test yapan yer amatör mü yoksa profesyonelce mi bu işi yapıyor.Bunlar çok önemli .Size şunu anlatayım arkadaşıma cıtroen c3 alacaktık dizel aracı test merkezine götürmüş motor ½ 98 çıkmış ama arkadaş araçtan kıllanmış neyse bana getirdi ya sen anlarsın birde sen bak çalıştırdık arbayı dedim gaza bas motor üst devirde ne yapıyor abi yüksek devirde arba resmen sinek ilaçlama makinesi gibi arakayı boğdu masmavi duman motor bitik deli gibi yağ yakıyor ama teste güvenirsen motor on numara .Araç benzinliyse 1 hafta kadar benzinde kullanın birde würt gibi katkı maddesi katın müsait yollarda kesiciye kadar biraz zorlayarak basın araca motor kendine gelsin kurum varsa atsın .Daha sonra güvenilir bir yerde tekrar teste sokun gerçek sonucu o zaman alırsınız.
Yücel bey araba 1.5 senedir 13 bin km lpgli kullanılıyor, testi benzindeyken yapıyor, test yapan yer amatöre benzemiyor çünkü sadece bu işi yapıyor hadi diyelim amatör aralarında Bosh da var o sanırım en iyisi. Birde dediklerinizi yapacağım ama sanmıyorum beygirinin artacağını, birde kafama şu takıldı geçen sene egsoz değişmiş uç tarafı susturucu tarafı, aurislerde fabrika çıkışı egsoz çok sesli olduğu için serviste değiştirtmiş faturasızda mevcut elimde. Bunu sanırım anlamak için anca başka aynı model bir aurise binmek lazım yada aynı yerde teste girmesi lazım, aranızda yok mu Boshda teste sokan?