Gönderen Konu: Kaput keçesi  (Okunma sayısı 13976 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 151 kere teşekkür etti
  • 92 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaput keçesi
« Yanıtla #20 : Ocak 02, 2016, 19:59:51 »
çok güzel olmuş bence orjinalden güzel duruyor. bu keçeyle diğer ürünlerin resmi yokmu. mesela yapıştırıcı nasıl birşey. yaptıktan sonra ısıdan vs etkilendimi?
AURIS 1.4D-4D PREMIUM M/M

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 02, 2016, 19:59:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '10
  • 68 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 02, 2016, 21:01:06 »
Kullanılan keçeler, yaz günü ısınarak yanmasın! Allah korusun! Malum imzamdaki araçlarda keçe hiç yok. Ama ben ses ve kışın ısı yalıtımı için düşünüyorum bu tarz bir şey. Abim mobilyacı onda bu tür malzemeler bolca bulunur. Ancak ben yanma tehlikesi nedeniyle bu işe girişmedim. Eğer yanmayacak , erimeyecek bir ürün bulsam yapacağım. Ya da herhangi bir marka aracın çıkma keçesini alıp, benim arabama uyarlayacağım. Olmadı iki tane alıp, ekleme yaparak tek ürün elde etmeyi planlıyorum. Bizim araçlarda keçe için yer var ; ancak keçe yok. Bu sebeple, piyasada araca uygun keçe de yok.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '13
  • 102 kere teşekkür etti
  • 63 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 05, 2016, 08:57:55 »
Arkadaşlar resimlerini gönderdiğim keçeyi 3 aydan fazladır kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı henüz yaşamadım. Yanma konusunda ise kaputun kapandığında keçenin temas edebileceği parçalardaki ısının keçeyi tutuşturacağını düşünmüyorum. (Yaptığım kontrollerde öyle yüksek bir ısının oluşmadığını da gördüm.) Şüphesi olan arkadaşlar yinede iyice araştırıp denemesini yapsınlar. Sebep olmak istemem.

Kullandığım yapıştırıcı ise, keçeyi aldığım tuhafiyede satılan  yine bu keçe ile el işi yapanların kullandığı bir yapıştırıcı, ismini tam olarak hatırlamıyorum ama oldukça kuvvetli yapıştırıyor.
2006 Corolla HB Sol
2013 Civic FB7 Premium