buda benden motorum 2014 model
2006 corolla orjinal 
İlke bu aracı poşetinden çıkarmayın eskir sonra

Bu araç ne amaçla duruyor sizde bu araç ??
Ee yine de maşallah diyelim o zaman. Demek ki sizden önce ki sahibi bayramdan bayrama bir el öpmeye kullanıyordu herhalde...
Abi araba biraz seri ya onceki sahibi engelli oldugu icin kullanamamis. Zaten o kullandigi 5700km dede on ve arka tampon on camurluk on far degistirmis

5. Senesini dolduruncada satiliga cikarmisti biz aldik tanidik vasitasiyla
Abi araba biraz seri ya onceki sahibi engelli oldugu icin kullanamamis. Zaten o kullandigi 5700km dede on ve arka tampon on camurluk on far degistirmis
5. Senesini dolduruncada satiliga cikarmisti biz aldik tanidik vasitasiyla 
Tamam olayın iç yüzü anlaşıldı

Allah kaza bela vermesin kardeşim...
19699 olduk bu sabah bayram namazından gelirken de bu oylamada 600000-1 milyon arası işaretleyen 6 kişiyi merak ediyorum 18 sayfayı tek tek dolaşıcam şimdi
19699 olduk bu sabah bayram namazından gelirken de bu oylamada 600000-1 milyon arası işaretleyen 6 kişiyi merak ediyorum 18 sayfayı tek tek dolaşıcam şimdi 
işi geregi olabilir benim bir tanıdığım suan 3.sirket arabasini aldi 250binde degistirtiyor sirkete.
39.600 km... 400 km kaldı 40.000'e kazasız belasız inşallah.(2005 1.6 Terra HB)
işi geregi olabilir benim bir tanıdığım suan 3.sirket arabasini aldi 250binde degistirtiyor sirkete. 
yok abi bulamadım yazmamışlar 18 sayfayı bilfil tek tek okudum

işsizlik bu olsa gerek
forumun enleri

422 bin hilux var
360 bin hiace var
bunlar ticari bunları saymazsak
bi tane 300 bin efsane
bir de ACD abimiz var 335 binde D-sportla
ben de zaten suyuna gidiyorum arabayla işim olmadıkça gezmiyorum düzenli olarak yıkıyorum çünkü ben abartırsam bi araba yüzünden bir miktar problemli olan ilişkilerimiz hepten bozulacak duymazdan geliveriyoruz