Maşallah hocam iyi km yapmışsınız nazar değmesin. Bir sıkıntısı falan oldu mu bunca km de aracın yoksa hep ilk günkü gibi miydi? Bazı kaynaklarda okuduğuma göre 170 binden sonra falan sıkıntılar başlıyor satın oraya gelmeden diyenleri görüyorum.
Öncelikle teşekkür ediyorum, aracımı zaten sürekli uzun yolda kullandım yoksa 6 senede şehiriçinde bu km yi yapmak için afedersiniz wc ye bile arabayla gitsek çok zordur

aracın sıkıntısına gelecek olursak tamamiyle benim hatamdan oluşan bir sorun oldu, 136,000 km civarındayken İstanbul dan çıkıp Ankara ya kadar hiç durmadan gittim, gideceğim noktaya varır varmaz turbo sisteminin yağlanmasını beklemeden direk kontağı kapattım araçtan inip kapıları kilitledim, bir kaç saat sonra arabaya bindim kontağa bastım marş almadı, yetkili servise çekiciyle götürdüm aracın turbo sisteminin kilitlendiğini söylediler, aracım garanti kapsamında olduğundan dolayı garantiden turbo sistemi komple yenilendi, yenilendikten sonra araçla kısa mesafe bile olsa durduğum yerde 30-40 saniye rölantide bekleyip öyle kontağı kapatıyorum, onun haricinde zaten 10.000 km de bir periyodik bakımlarını eksiksiz yaptırdım ve civatası çıksa ampulü patlasa bile yetkili servise gittim desem yeridir. Burada özel servisleri kötülemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın yazımdan, aracın hiç birşeyini ihmal etmediğim için hiç bir konuda başım ağrımadı.
50.000km de bir enjektörleri temizlettiriyorum ve yakıt olarak sürekli shell den aldım bir kere olsun diğer istasyonlara girmedim haliyle motordan hiç bir korkum yok

araca daha yeni binen arkadaşlarım yakınlarım aracın kilometresini soruyorlar 300.000 km deyince nasıl olur imkanı yok diyorlar, hiç taksi gibi değil çok temiz düzgün çalışıyor yürüyor diyorlar

170.000 den sonraki sıkıntıların başladığına dair yapılan yorumlar tamamen görecelidir bence, kimisine göre araç ilk günkü gibidir kimisine göre performansı bitmiştir, çekişi zayıflamıştır vs. aslında bu aracın kullanım karakteriyle olacak birşey bence, bir rent a car aracıyla binicinin aracı bir olmaz neticede, şahsen benim aracımda fark edilir derecede bir çekiş problemi yada motordan gelen bir anormal ses falan yok, ama muhakkak düşük km lere göre bir güç kaybı vardır.