0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
taktıralım kardeşim hiç olmassa otamatik camı var diyelim sorduklarında senin en donanımsız olan değilmi diyorlar insanın tuhafına gidiyor bi otomatık cam birde klima iyi gider... bu arada bize sadece klimanın motoru lasım heralde diğer parçaları var radyotörü falan o küçük radyotor klima için olsa gerek yanılmıyorsam.
Yerli üretimde müzik sistemi yokmuş.Ve başka şeylerde.Japon koyuyor,yerli üretici koymuyor.
dostum direksiyon için olan metal kaptaki değilmi o sanırım debriyaj için yağlı debriyajla bunlar orasıda haznesi olması lasım fren olmadığını iyi biliyorum..
debriyajlar yağlı mı eminmisiniz? çünkü benim 1998in debrijayında gıcırdama var, basarken gıcırdıyor, bırakırken de, 2-3 hafta yatmış araba, 2 gün kullandım o gıcırdama geçti, ben tel gıcırdıyo diye düşündüm, yağlıysa gıcırdaması çok saçma
Debriyajlarımız telli değil hidrolik. Hatta bütün Toyota'lar hidrolik debriyajlı. Kaputu açıp önden baktığımızda en sağda köşede amortisör kulesinin arkasında kalan küçük hazne debriyaj merkezinin, yanındaki büyük olan da fren merkezinin hidrolik haznesi.
ya bendeki gıcırdama niye o zaman :chop: korktum şimdi, geçti gıcırdama ama bilgiğin tel gıcırdamasıydı
O gıcırtı sesi son zamanlarda benim arabadan da geliyordu. Debriyaj ayırma silindirinin çatala temas ettiği yerden geliyordu ses. Az bi gres yağı sürerek sesi kestim. Yani korkulacak bir şey yok Türkay kardeşim. Ciddi bi şey değildir.