0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey Pajero nuz olduğunu biliyorum .. .Ama siz off road cusunuz biz ise asfastçı ara da bir hafif arazi ve uludağ...
Benzin fiyatları malum olduğundan ,Bizde lpg kaliteli bir lpg dönüşümü ile 38 lt lpg ile 300 km ..Bursa trafiğini bilirsin ..Ayrıca araç seçeneği tamamen zevk işi ..Daha performanslı olduğu için Ben Rav 4 seçtim..
Hayırdır Mustafa bey beni mi takip ediyorsunuz ? Estağfirullah bizim offroadculuğumuz abilerimizin yanında piknikçilik kalır, keza yeni Pajero'lar dört tekerlekte bağımsız ve salıncaklı süspansiyona (Double Wishbone) ve monokok gövdeye sahip olduğundan modifikasyon dolayısı ile arazi imkanları kısıtlı ama yerden 40cm taban yüksekliği bana yetiyor Sadece offroad olarak düşünmeyin konuyu, viskoz kavrama 4wd sisteminin tam ihityacınız olduğu anda çalışmıyor olduğunu anladığınızı düşünün? "hay ben böyle 4 çeker aracın ......" demez misiniz? İşte bu yüzden manuel kontrol edilebilir 4wd sistemleri daha makbuldür.He yok ben kolla düğmeyle falan uğraşamam, yerden çok yüksek olmasına da gerek yok, karda buzda ne yapsın etsin yürüsün derseniz bu işin piri yine Toyota iştiraki Subaru'dur.Evet Toyota marka araç sahiplerinin forumundayız, farkındayım ama Sezar'ın hakkı Sezar'a, fanatiklik yanlış bir durum, he "Land Cruiser" derseniz o ayrı bir mesele
Ufuk bey,Nissan Navara için düşüncelerinizi alabilir miyiz?
subaru xv yi baya övmüşlerdi dikkate almanızı tavsiye ederim