muğlada anca bunu bulabildim far için sisleri sarı yapmadığım için pişman oldum ama fazla da oynamak istemiyorum en kısa zamanda yapabilirim kafama eserse.
Güzel olmuş peki gece ışık şiddeti nasıl ? yolu eskisi gibi gösteriyor mu ?
şehir içinde pek fark edemedim yol ışıklarından ama uzun yolda ne olcak bilmiyorum deneyimleri paylaşırım en kısa zamanda
bu gün uzun yola çıkma fırsatım oldu ışığı kesiyor bayağı bir kaç ay bekleyeceğim güneşte rengi açılıp ışığı artarsa sökmem ama böyle devam ederse kışın kötü hava koşulları onun sonu olur [emoji4]
köteklideyim siz de mi muğladasınız?

gece önümü fazla göstermediği için yarısını söküp bu hale getirdik arkadaşlarımla kaş şeklinde oldu fara folyo yaptırmak isteyenler sakın yaptırmayın

böyle folyoyla kaş yaptırın yeterli bence sökmesi çok eziyet ve ışığı anormal derecede azaltıyor tabelalar bile sarımsı oluyor

ve folyodan yapışkanlar kaldı hep farın üstünde yarın çaresine bakacağım artık tavsiyesi olan var mı yapışkan artıklarını temizlemek için?
napabilirim peki bende şaşırdım napcağımı

oynamayacağım bi daha arabanın orjinalliğiyle
ekleme :
bu yöntemi buldum bi zararı olur mu güvenemedim deneyen var mı
napabilirim peki bende şaşırdım napcağımı
oynamayacağım bi daha arabanın orjinalliğiyle
ekleme : bu yöntemi buldum bi zararı olur mu güvenemedim deneyen var mı
bunun ne oldugunu bilmiyorum folyonun yapiskani kalmistir buyuk ihtimalle pasta temizler buyuk ihtimalle
bildiğimiz sinek ilacı

içime dert oldu uyuyamam birazdan inip silgiyse temizlemeye çalışacağım bakalım olmazsa oto yıkamacı yolu gözüktü pasta için
az önce dayanamadım indim aşağı silgiyle bir saat uğraştım çıktı yarısı ama puslu oldu far sonra komşu tıkırtılara bakmış noluyo diye gördü sağolsun zippo benziniyle çıkar dedi getirdir beze sürdüm sürdüm sildim pasta cila çekmiş gibi parladı far

rahat uyuyabilirim artık