0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bi firma var Konya da internette buldum. Beygir ve tork yükseltme yapıyor. Benzinli araçlara da yapıyor. Resimdeki araç atmosferik motor.
Sprint booster kullanan var mı forumda benzinli araçta ? Zararları var mı ?
Bugün araştırma yaptım. Toyoto da beygir ve tork yükseltimi fazla olmuyormuş. Onun yerine aracın kalkışlarda hantallığını kaldıran gaz tepkime cihazı satılıyor. Ankara ostimde bi firma var. Cihazı ücretsiz test ettiriyorlar. Bende Ankaraya gittiğim de test edeceğim. Ürünün fiyatı 270 euro.. Piyasada daha farklı ucuz ürünler de bulunabilir. Araştırmak lazım.
Hiçbir işe yaramıyor,Sadece kısa süreligine sizin yerinize dip gaz yapıp bırakıyor.İlave güç yok kısaca
Sprint Booster, psikolojik olarak tatmin edebilir bu psikolojinin sonunda artan yakıt tüketimi insanı başka bir psikolojik duruma sokabilir.
Sizin bu bahsettiğiniz chip tunnıng dedikleri olay sanırım. Ben de internete baktım, mesela audi dizel vardı, kaç euro idi hatırlayamadım şu an. Sahibinden sitesinde aksesuarlara bakarken performans kategorisine girince dikkatimi çekti. Açıklama kısmında 105 beygirden 137 beygire, tork 270 nm'den 300 küsurlara çıkıyo diyordu link bulursam kopyalarım. Bunu şimdi gördüm ama ayrıntılı incelemedim. Sorulan konu bununla ilgili sanırım...http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-toyota-modifiye-chip-tuning-uygulamasi-chiptuning06-max-193650050/detay
chip tuning değil hocam.bu tamamen aracın kendi yazılımıyla yapılan bir olay.ben araştırdım.ankara şaşmazda bu işle uğraşan bir kaç kişi buldum hafta sonu bir deniyeceğiz bakalım Mesaj Birleştirildi: Ağustos 17, 2015, 16:01:14zaten bu olay yakıtı düşürmek ve torku artırmak için yapılan bir işlem.bir arkadaşım hondaya yaptırmış.ciddi fark etmiş olay şimdi toyota için arştırıyoruz
Sonuç bilgisini ve maliyet bilgisini de paylaşırsanız iyi olur. Peki şunu da sorayım bu dediğiniz yöntem mi daha faydalı, yoksa chip tunning denilen çip vasıtasıyla yapılan işlem mi faydalı acaba?