0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alman yapmış sizin yerinize . Hatta yetmemiş halıfleks benzeri bir malzeme ile kaplamışta . Hatta yine yetmemiş bağaj zeminini kaldırdığınızda zemini sabit tutan iki adet tırnakta yapmış . Kafayı eyip üstüne katmaya gerek kalmıyor .
ha birde ışid'in kullandığı araç geliyo aklıma
Ondan sonra Toyotayı gömen biz oluyoruz. Haksızmıyız şimdi Ne diyelim bu halde toyota mükemmel demek yalan olur Şimdi biri diyebilir neden biniyosun diye. Valla yakıtı ve performansı makul olmasa kesinlikle binmem. Öyle sorunsuz olduğunu falan düşünmüyorum her araca bakarsan sorunsuz oluyor zaten citroen c elysee nin stepne kısmını gören oldumu ? Adamlar ne güzel düşünmüş. Mezar kadar stepne önünde yer var. Ne var ne yok koyulur oraya. Birşeyle kaplanmamış ama olsun.
Mahmut'cuğum şimdi bu arabanın bagajına SÜT dökülse, ne olacak Alman Mühendisin teeeeeeeee Allah kaza bela vermesin abicim kimselere, geçen izlemişinizdir beğenmediğimiz bir arabayı TIR resmen ters düz etti, arkadan da biri vurdu geçti içindekiler bilgisayar oyunundan çıkar gibi sapa sağlam çıktılar... Herşey hikaye
Bu özellikleri eklesin fiyat farkını da alsın demek istiyorum bende ama bana göre Toyota araçları hiçte ucuz değil. Ama iyiki toyota var iyiki ilk aracımı Toyota almışım yoksa sizlerle tanışamazdım
Stepne yerleşim şekli tartışılır. Şu iyi, bu yanlış demek çok doğru olmaz. Bende jant içi boşluk oluşturacak şekilde bir tasarım var, bagaj hacmine artı etkisi oluyor kesinlikle. Ancak stepne havasını kontrol etmek de bir o kadar meşekjatli. Kimi araçlarda ise bagaj altı yerleşimi mevcut. Bagaj hacmine olumlu etkisi oluyor ancak bu sefer de stepne dış etmenlere açık oluyor. Tasarımda çok yönlü düşünmek esastır. Toyota demişken FMEA ve Tasarım FMEA da diyelim. Tabi Mr Deming'i de unutmamak lazım. Aklın yolu bir @Ahmet Güve 'ciğim. Bu arada göze de, duygulara da hitap eden Toyota modelleri dünyada mevcut.
Japon kızlar geliyor
Toyota denilince aklıma TCT ve onun objektif, duyarlı, aklı başında, fanatik olmaktan hayli uzak, Opel'cilere iyi davranan ([emoji14]) trafik kurallarına uyan, üyeleri geliyor [emoji4]
Hakan abi vw transporterların lastikleri arabanın altında dışarda. Hergün müracat geliyordu. Lastiğimizi çalmışlar diye [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Aşınma değil, aşırma olmuş yani. Gerçekten bir de işin o tarafı var Mehmet. Bu özellik kimi yerlerd hiç sorun olmazken, kimi yerlerde böyle sorunlara da yol açabiliyor. İnsanoğlu iyice yozlaşıyor, dibe doğru gidiyor.
Maalesef. Bir insan stepneye bile mi göz diker yahu?