0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çarşıya civciv gelmiş
Mobilden fotograflari göremeyen var mı benden başka? Bu site güncellemesi hiç iyi olmadı
Hastasıyızz
eyvallah abi teşekkür ederim. [emoji4] ben ona o da bana sevgi dolu devam ediyoruz
Birlikte yaşlanmak,Gelin arabası halinide görmek nasip olsun,
hayırlı günlerde kullanmak dileğiyle...allah kaza bela vermesin hocam...ayak ucu aydınlatmaların çok hoş olmuşta biraz bilgi verirmisin acaba?
maşallah harika:) arabayla büyüyüp yaşlanıyoruz . Kendimi gördüm bi an.Tek eksiğin plakan:( artık yenile plakanı güzelim arabayı kötü gösteriyor.
allah kaza bela vermesin abi araban güzel eryaman eksoz sesine hayran
Tesekkur ederim sağol [emoji4] elimden geldikçe temiz tutmaya çalışıyorum. Eryamanda mı oturuyorsun? [emoji4] pek gezmiyorum demeyi isterdim ama yakalanmadık umarım [emoji4]
batıkentte oturuyorum ama günün büyük bölümünü eryamanda geçirdiğim için görüyorum seni abi. bende de 2004 terra var buluşmalar olursa gelmek isterim
ankaradan selamlar:) çok güzel duruyor aracınız maşallah birkaç sorum olacaktı.Amerikan park,led plaka aydınlatma bunlar için toyota yetkili servisine sordum yapmadıklarını,sigorta attırabileceğini yada hata kodu verebileceği söylendi. bu tarz sıkıntılar yaşadınız mı?ayak aydınlatmayı nerden aldınız nasıl yaptınız kısa bir bilgi verebilir misiniz zahmet olmazsa
Gördüğün zaman durdur tanısalım muhakkak. Eğer durduracak pozisyondaysan. Ozelden de atarım istiyorsan numaramı.insallah ters zamanlarda görülmedik [emoji1] hayırlısı.her zaman bekleriz bulusmalara seve seve. Yeni yaptık bir tane ama gene yapıcaz
ne zaman eksoz sesini duysak aha corolla dediğimiz zamanlarda geçtin olur abi atabilirsin numaranı
Yok yok o ben degilim [emoji1] [emoji1] bazen piyasayı yokluyoruz sadece kim var kim yok diye [emoji6] atıyorum şimdi
bizde senin gibiyiz arada 4-5 araç piyasa yoklarız eryamanda